Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Rosersbergs Slottshotell

På en vacker plats, cirka tio minuter från Arlanda hittar du pampiga Rosersbergs Slottshotell. Som hotell- eller konferensgäst här, får du chansen att övernatta på ett av Sveriges 11 kungliga slott. Och Rosersbergs slott är faktiskt det slott som man lyckats bevara bäst. Har är miljön en kombination av det anrika ursprunget och moderna designinslag. Utanför slottets dörrar öppnar sig en slottspark och runt knuten har du Mälaren. Som hotellgäst kan du bo i någon av hotellets två flyglar, eller en bit bort på källarbacken. Konferensanläggningen erbjuder samlingsplatser för såväl små som stora sällskap. Restaurangen erbjuder vällagade rätter i fransk tappning. Och för den motionssugna finns ett gym med personlig tränare.

Användarbilder på Rosersbergs Slottshotell Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kokostosca kaka – Bild från Rosersbergs Slottshotell av Madiha S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 aug 2020

SOMMARCAFÉ på ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL är helt underbart ställe för att ta fika i lugn och romantiskt miljön.
Utbud: Det finns två kategorier av fika (prismässigt) och en del makor också. Fika är inte dyrt med tanke på så romant... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.