Rosersbergs Slottshotell

3,5
2 betyg
Hotell
Konferenslokal

På en vacker plats, cirka tio minuter från Arlanda hittar du pampiga Rosersbergs Slottshotell. Som hotell- eller konferensgäst här, får du chansen att övernatta på ett av Sveriges 11 kungliga slott. Och Rosersbergs slott är faktiskt det slott som man lyckats bevara bäst. Har är miljön en kombination av det anrika ursprunget och moderna designinslag. Utanför slottets dörrar öppnar sig en slottspark och runt knuten har du Mälaren. Som hotellgäst kan du bo i någon av hotellets två flyglar, eller en bit bort på källarbacken. Konferensanläggningen erbjuder samlingsplatser för såväl små som stora sällskap. Restaurangen erbjuder vällagade rätter i fransk tappning. Och för den motionssugna finns ett gym med personlig tränare.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Rosersbergs Slottshotell Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Rosersbergs Slottshotell

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug. 2023

Mysig miljö med vackra promenadvägar runtom. Hundar är välkomna på caféet.

12 aug. 2020

SOMMARCAFÉ på ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL är helt underbart ställe för att ta fika i lugn och romantiskt miljön.
Utbud: Det finns två kategorier av fika (prismässigt) och en del makor också. Fika är inte dyrt med tanke på så romant... Visa hela »