Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ambiance

0,0
0 recensioner
Ambiance

Ambiance är en inredningsbutik mitt i city. Butiken ligger precis bredvid Åhléns, ett stenkast från Hötorget. Stilen är inspirerad från Frankrike och Danmark och är ganska lantlig med betoning på mycket vitt och andra ljusa färger.

På den charmiga butiken Ambiance hittar du det mesta för hemmet. Här finns något för varje rum, och sortimentet är noggrant utvalt. Hela utbudet följer en röd tråd där man fokuserar på ljusa möbler med en fransk och dansk stil. Personalen hjälper dig gärna genom butiken och tipsar och rådgör för olika typer av stilar och liknande.

Stora delar av de produkter som representeras i butiken är nytillverkade. En del är gjorda med inspiration från gamla förebilder, men ibland kommer det in antika produkter. Då måste man dock vara snabb, eftersom det oftast bara finns i något enstaka exemplar.

Ambiance har även ett växthus där du hittar säsongens trädgårdsprodukter. Här hittar du möbler och inredningsdetaljer som kan kombineras och göra din trädgård lite trevligare och personligare.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Ambiance!

Användarbilder på Ambiance

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild