Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Plan Ett

4,0 • 1 recension
Plan Ett

På Birger Jarlsgatan, i höjd med vårt vackra Humlegården, ligger en "äkta, ärlig och sinnlig" inredningsbutik. Den heter Plan Ett och erbjuder möbler, belysning, textil samt inredningshjälp för ditt personliga hem och/eller kontor. Här finns ingen tvekan om att personalen vet vad de snackar om. Samtliga produkter i sortimentet är noga och omsorgsfullt utvalda. De säljer bara sådant de själva blivit lyckliga eller överraskade av. Oavsett om det är kända eller okända formgivare, nya uttryck eller tidlösa klassiker.

Hjärnorna bakom Plan Ett lägger även stor vikt på konsten i inredningen. En maffig målning på en vit vägg gör rummet. De har därför ett eget galleri en trappa ned i butiken. Här kan du låta dig inspireras av foto, textil, måleri och skulptur signerat både kända och mindre etablerade konstnärer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 mar 2015

Plan Ett är en väldigt bra inredningsbutik med stort och bra utbud av exklusiv, men inte pissdyr, inredning. Butiken är rejält fylld med grejer, så det nästan blir lite trångt att ta sig fram. I normala fall ogillar jag det, men det funkar bra här eftersom u... Visa hela »