Made by Detty

5,0
1 betyg
Redigera Made by Detty

På Made by Detty får du hjälp med att fixa naglar, fransar och bryn, fräscha upp fötterna eller bli av med oönskat hår. Salongens ägare Detty har lång erfarenhet och kan lätt hitta en behandling som passar just dig och dina behov. Tillsammans med personlig service och säkra produkter skapar hon en trygg upplevelse i sin salong i Skanstull.

Manikyr, pedikyr, fransförlängning, frans- och brynfärgning, lash- och browlift, kosmetisk tatuering och vaxning är specialiteten för ägaren, Detty själv, på Skanstullsalongen Made by Detty. Redan 2009 gick hon sin första utbildning för naglar och sedan 2015 jobbar hon heltid på salongen. Sedan dess har hon fyllt på kunskapsbanken med utbildningar för fransar och kosmetisk tatuering – hon gillar nämligen att ständigt utvecklas och lära sig mer.

Gå från korta nedbitna naglar till långa, fräscha upp torra och trötta naglar, koppla av med en pedikyr och skön fotmassage, pigga upp med en fransförlängning, brow- och lashlift eller bli av med oönskat hår. Oavsett vilken behandling du väljer vill salongen skapa en positiv och trygg upplevelse för alla kunder.

Här jobbar man enbart med produkter köpta i Sverige och som är av hög kvalitet: ögonfransarna är veganska och allergivänliga, och limmet som används är godkänt i Sverige. Salongen vill dessutom alltid hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och nyheterna inom branschen och sätter stor vikt vid att vara lyhörda inför kundens önskemål samt att hålla en prisvärd prislista.

Användarbilder på Made by Detty Visa alla

  • Lägg till bild
  • Mina naglar den här gången – Bild från Made by Detty av Leyla P.
  • Mina naglar förra gången!! – Bild från Made by Detty av Leyla P.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec 2022

Detty är så grym och jag är så så nöjd med mina naglar! Lika bra som alltid!!!