Made by Detty

5,0
2 betyg
Nagelsalong
Skönhetssalong
Made by Detty
5,0
2 betyg

På Made by Detty får du hjälp med att fixa naglar, fransar och bryn, fräscha upp fötterna eller bli av med oönskat hår. Salongens ägare Detty har lång erfarenhet och kan lätt hitta en behandling som passar just dig och dina behov. Tillsammans med personlig service och säkra produkter skapar hon en trygg upplevelse i sin salong i Skanstull.

Manikyr, pedikyr, fransförlängning, frans- och brynfärgning, lash- och browlift, kosmetisk tatuering och vaxning är specialiteten för ägaren, Detty själv, på Skanstullsalongen Made by Detty. Redan 2009 gick hon sin första utbildning för naglar och sedan 2015 jobbar hon heltid på salongen. Sedan dess har hon fyllt på kunskapsbanken med utbildningar för fransar och kosmetisk tatuering – hon gillar nämligen att ständigt utvecklas och lära sig mer.

Gå från korta nedbitna naglar till långa, fräscha upp torra och trötta naglar, koppla av med en pedikyr och skön fotmassage, pigga upp med en fransförlängning, brow- och lashlift eller bli av med oönskat hår. Oavsett vilken behandling du väljer vill salongen skapa en positiv och trygg upplevelse för alla kunder.

Här jobbar man enbart med produkter köpta i Sverige och som är av hög kvalitet: ögonfransarna är veganska och allergivänliga, och limmet som används är godkänt i Sverige. Salongen vill dessutom alltid hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och nyheterna inom branschen och sätter stor vikt vid att vara lyhörda inför kundens önskemål samt att hålla en prisvärd prislista.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Made by Detty Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av Made by Detty

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bästa servicen och känner mig alltid fantastiskt ompysslad och nöjd efter varje besök. Kan verkligen varmt rekommendera Detty.

Detty är så grym och jag är så så nöjd med mina naglar! Lika bra som alltid!!!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du Made by Detty?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Made by Detty?

Made by Detty ligger på Ringvägen 112, 116 67, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 200m).