Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Fabriken Event

I en gammal målerifabrik i Hammarby sjöstad huserar Fabriken, en event- och konferensanläggning som även hjälper till med att boka olika aktiviteter. Här arrangeras möten och events i kreativ miljö för upp till sammanlagt 500 personer.

Fabriken öppnade 2018 och breder ut sig över nästan 900 kvadratmeter i en totalrenoverad gammal fabrikslokal i Hammarby sjöstad. Tanken är att fylla en lucka i det moderna området nära innerstan och anordna konferenser och events utöver det vanliga. Man bistår inte bara med lokaler, utan hjälper också till med att planera aktiviteter och teambuilding såsom vin- och ölprovningar, skidåkning i Hammarbybacken, kajakkurser eller inomhusaktiviteter i Fryshuset.

Lokalerna är anpassade för allt från konferenser och seminarier till mässor och andra typer av evenemang, stora som små. Här finns modernt designade mötesrum för upp till tio personer, men också en stor eventlokal med komplett utrustning för upp till 275-400 personer. Vill man ha hela stället för sig själv finns det plats för 500 personer i lokalerna. På Fabriken kan man bland annat kombinera möten med frukost, då de tar in catering på förfrågan.

Användarbilder på Fabriken Event

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2020

Tack för hjälpen Venus och Pia med att fixa en fantastisk julfest! Den bästa någonsin enligt mina kollegor.

1 apr 2019

Stort tack till Fabriken Event för att ni tog emot oss på PREPARE och gjorde det till ett grymt event. Vi kommer definitivt komma tillbaka till er! Perfekt för event som vill ha den bästa tekniken och en pampig upplevelse.

28 mar 2019

Att uppleva fabriken var enbart positivt, härliga lokaler med fantastisk teknik och en service utöver det vanliga, vi kommer tillbaka!

18 feb 2020

Tack återigen för en fantastisk konferens!! Venus och Bella, ni levererar service på topp. //RL

11 feb 2020

Stor tack för en enastående service i samband med vår företagskickoff i januari!! Ni är grymma.

31 mar 2019

Riktigt fina och moderna lokaler och bästa personalen! ⭐️⭐️

Rekommenderar verkligen!!

16 okt 2019

Måste verkligen säga att Venus och gänget alltid leverear det bästa!

1 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Toppen! 😁 Fabriken har topp moderna faciliteter och en sublim flexibilitet och förståelse för kundernas behov. Tjänsten är en symbol för bra hosting och ingenting är omöjligt. Skandinavisk minimalism blandas med fint hantverk. Definitivt en plats du bör... Visa hela »

28 mar 2019

Vi är supernöjda med FABRIKEN.
Nytt, fräscht och senaste tekniken. Vårt
Event blev en succe’.

16 apr 2019

Nytt och fräscht, allt fungerade hur bra som helst. Påkostad teknik!
Personalen mycket trevlig och hjälpsam, inget var några problem. Rekommenderas!

4 mar 2020

Jag vill bara rikta ett stort tack till personalen på Fabriken för hjälpen i samband med vår kickoff förra veckan. Ni har en toppenfin lokal och den service ni levererade har jag inte tidigare upplevt någonstans. //Maria

23 apr 2019

Fabriken Event har helt fantastiska lokaler för olika typer av event och servicen är utomordentlig! Vi på Vass Kommunikation är oerhört nöjda med vårt senaste besök och har redan bokat in ett nytt event. Stort tack för er lyhördhet, service och ö... Visa hela »

28 mar 2019

Bra mat, bra läge, trevlig personal.
Kan varmt rekommenderas.

28 mar 2019

Fantastiska lokaler och bra service, kan varmt rekomendera Fabriken!!

17 feb 2020

Super fina och fräscha lokaler för båda små och stora event.
Störst behållning är dock personalen! Professionella i service på allt från mat till tekniken. .... och så är de dessutom mycket trevliga!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

6 feb 2020

Upplevelsen hos Fabriken var verkligen över förväntan. Lokalerna i sig är otroliga. Modernt, tekniken imponerade samt möjligheten att kunna branda upp lokalen till ”sin egen”. Det som gjorde att att fabriken stack ut extra mycket var superservicen - från pr... Visa hela »