Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fabriken Event

5,0 • 10 recensioner
Fabriken Event

I en gammal målerifabrik i Hammarby sjöstad huserar Fabriken, en event- och konferensanläggning som även hjälper till med att boka olika aktiviteter. Här arrangeras möten och events i kreativ miljö för upp till sammanlagt 500 personer.

Fabriken öppnade 2018 och breder ut sig över nästan 900 kvadratmeter i en totalrenoverad gammal fabrikslokal i Hammarby sjöstad. Tanken är att fylla en lucka i det moderna området nära innerstan och anordna konferenser och events utöver det vanliga. Man bistår inte bara med lokaler, utan hjälper också till med att planera aktiviteter och teambuilding såsom vin- och ölprovningar, skidåkning i Hammarbybacken, kajakkurser eller inomhusaktiviteter i Fryshuset.

Lokalerna är anpassade för allt från konferenser och seminarier till mässor och andra typer av evenemang, stora som små. Här finns modernt designade mötesrum för upp till tio personer, men också en stor eventlokal med komplett utrustning för upp till 275-400 personer. Vill man ha hela stället för sig själv finns det plats för 500 personer i lokalerna. På Fabriken kan man bland annat kombinera möten med frukost, då de tar in catering på förfrågan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 apr 2019

Stort tack till Fabriken Event för att ni tog emot oss på PREPARE och gjorde det till ett grymt event. Vi kommer definitivt komma tillbaka till er! Perfekt för event som vill ha den bästa tekniken och en pampig upplevelse.

31 mar 2019

Riktigt fina och moderna lokaler och bästa personalen! ⭐️⭐️

Rekommenderar verkligen!!

28 mar 2019

Att uppleva fabriken var enbart positivt, härliga lokaler med fantastisk teknik och en service utöver det vanliga, vi kommer tillbaka!

1 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Toppen! 😁 Fabriken har topp moderna faciliteter och en sublim flexibilitet och förståelse för kundernas behov. Tjänsten är en symbol för bra hosting och ingenting är omöjligt. Skandinavisk minimalism blandas med fint hantverk. Definitivt en plats du bör... Visa hela »

16 apr 2019

Nytt och fräscht, allt fungerade hur bra som helst. Påkostad teknik!
Personalen mycket trevlig och hjälpsam, inget var några problem. Rekommenderas!

28 mar 2019

Vi är supernöjda med FABRIKEN.
Nytt, fräscht och senaste tekniken. Vårt
Event blev en succe’.

28 mar 2019

Bra mat, bra läge, trevlig personal.
Kan varmt rekommenderas.

28 mar 2019

Fantastiska lokaler och bra service, kan varmt rekomendera Fabriken!!

23 apr 2019

Fabriken Event har helt fantastiska lokaler för olika typer av event och servicen är utomordentlig! Vi på Vass Kommunikation är oerhört nöjda med vårt senaste besök och har redan bokat in ett nytt event. Stort tack för er lyhördhet, service och ö... Visa hela »

16 okt 2019

Måste verkligen säga att Venus och gänget alltid leverear det bästa!