Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bleck

3,8
15 betyg
Redigera Bleck

Bleck öppnade sommaren 2015 intill Lilla Blecktornsparken i Skanstull och blev snabbt ett av stans hippaste hak. Hit kommer du för att äta, dricka drinkar och lyssna på dj:s. Den stora terrassen med utsikt över Lilla Becktornsparken är perfekt för att avnjuta en kall öl i eftermiddagssolen och ta del av stämningen. Sedan 2020 har restaurangen även fått tillskott av ett inglasat uterum som är öppet året runt och passar både barhäng och middagar.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 sep 2019

Supertrevlig ställe med bra läge i utkanten av parken. Det blir som en liten oas, nära stadspulsen men ändå avskilt. Självklart är en fin sommardag eller sommarkväll bästa tidpunkten att besöka Bleck.

Jag har hört gott om deras middag... Visa hela »

24 maj 2019

Söderbor samlas i horder på Blecks trädäck, från tidig eftermiddag tills solen inte längre värmer serveras det enheter efter enheter. En varm, solig dag bör du komma i tid eller vara beredd att vänta länge. De har god mat också!

5 dec 2019

Jag förstår inte hajpen men annars är det ett gulligt ställe. perfekt en sommardag (dina chanser är små i Sverige). Överprisade smårätter, icke värt men bra för en drink innan eller efter.
Har käkat lunch här, var dyrt för... Visa hela »

7 jul 2021

Läget är toppen. Maten god men i dyraste laget. Lite synd att de kört fotboll på storbildsskärm, skönare utan.

1 feb 2020

Ett av söders bästa hang outs på sommaren! Liten meny med supergod och vällagad mat. Men det som gör stället så bra är det stora trädäcket där folk samlas och dricker öl under sommarkvällarna, riktigt härlig vibe. Men kom i god... Visa hela »

18 aug 2015 · Uppdaterad

2015 års sommarhit. Väldigt trevligt ställe när det bjuds på sol och värme men kan tycka att det hela känns lite överskattat. Får återkomma för att testa maten i höst.

Listad i: đŸš© Skanstull
7 aug 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Rätt lunch, fint uteservering Och miljö.

25 jun 2015

Jag vill så gärna tycka om Bleck. Ställen som öppnar på udda ställen förtjänar kredd men då behöver det vara lite mer av allt.

Snacka om skön plats att ligga på, vid minigolfbanan (som snart stängs ner, skandal) med grö... Visa hela »

27 jun 2018

SJukt bra ställe! Älskade stämningen, maten och läget. Hit kommer jag för att kolla på matcher, dricka god öl och äta mellanrätter i toppklass. Buratan var grym!

5 maj 2020

Mysigt ställe. Bra mat, vin och service

5 okt 2020

Sthlms bästa läge, bra mat, fattigt utbud på dryck, otrevlig personal (den manliga delen)

30 jan 2020

Supergott! Helt ok priser och nice läge :)

18 okt 2017

Jag har gått hit sen dag ett och det är fortfarande mitt favoritställe i Stockholm. För att bli en tillfällig favorit kräver jag inte så mycket alltid, men Bleck har mer och det får mig att återvända: bra musik, blandade åldrar, inne och ut... Visa hela »

Listad i: Mina hak!
28 okt 2019

Perfekt ställe för hela familjen! Barnen kan leka i parken medan föräldrar tar ett glas och njuter av den goda maten.

27 sep 2021

Listad i: Rulla vagn

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.