Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bleck

3,6 • 5 recensioner
Bleck

Bleck öppnade sommaren 2015 intill Lilla Blecktornsparken i Skanstull och blev snabbt ett av stans hippaste hak. Hit kommer du för att äta, dricka drinkar och lyssna på dj:s. Den stora terrassen med utsikt över Lilla Becktornsparken är perfekt för att avnjuta en kall öl i eftermiddagssolen och ta del av stämningen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 maj 2019

Söderbor samlas i horder på Blecks trädäck, från tidig eftermiddag tills solen inte längre värmer serveras det enheter efter enheter. En varm, solig dag bör du komma i tid eller vara beredd att vänta länge. De har god mat också!

27 jun 2018

SJukt bra ställe! Älskade stämningen, maten och läget. Hit kommer jag för att kolla på matcher, dricka god öl och äta mellanrätter i toppklass. Buratan var grym!

18 aug 2015 · Uppdaterad

2015 års sommarhit. Väldigt trevligt ställe när det bjuds på sol och värme men kan tycka att det hela känns lite överskattat. Får återkomma för att testa maten i höst.

Listad i: Skanstull
25 jun 2015

Jag vill så gärna tycka om Bleck. Ställen som öppnar på udda ställen förtjänar kredd men då behöver det vara lite mer av allt.

Snacka om skön plats att ligga på, vid minigolfbanan (som snart stängs ner, skandal) med grö... Visa hela »

18 okt 2017

Jag har gått hit sen dag ett och det är fortfarande mitt favoritställe i Stockholm. För att bli en tillfällig favorit kräver jag inte så mycket alltid, men Bleck har mer och det får mig att återvända: bra musik, blandade åldrar, inne och ut... Visa hela »

Listad i: Mina hak!