Ibland behöver man en extraordinär plats för att fira en extraordinär dag. Vare sig det gäller konferenser, fester, bröllop eller andra events, står anrika van der Nootska palatset öppet på Södermalm. Här kan man insupa atmosfären i de ståtliga lokalerna från 1600-talet.

Kanske är det inte alla som känner till van der Nootska palatset. Mellan Slussen och Mariatorget, på Sankt Paulsgatan, ligger den ståtliga byggnaden lagom gömd. Upplevelsen här är något utöver det vanliga, så det är inte så konstigt om man vill stanna upp för att enbart insupa atmosfären. Palatset har öppet för såväl konferenser som fester, bröllop och andra events för upp till 150 personer. På den lummiga innergården ryms ett stort sällskap, vare sig det är i professionella sammanhang eller privata.

Palatset har flera olika festsalar och salonger där man kan arrangera middagar, fester, bröllop och konferenser med guldkant. De anrika lokalerna bjuder på en unik miljö med välbevarade detaljer såsom kakelugnar och väggmålningar. Här kan man bland annat hålla konferenser på vindsvåningen, i biblioteket eller i gårdsstallet. Man kan även imponera på gästerna med fester och bröllop i palatsets genuina källarvalv, i den ekobaserade Franska matsalen, Bibliotekssviten eller den guldskimrande balsalen, Swedenborgssalen. Till detta erbjuds festmenyer med fina råvaror och drycker att välja till.

Användarbilder på van der Nootska palatset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Hipstersöder 2022 – Bild från van der Nootska palatset av Henry S.
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jan 2019 · Uppdaterad

Uppdaterat:

Van der nootska levererar ännu en gång! Mormor vill gärna gå hit och äta, och jag följer gärna med. Lunchen var även denna gången god. Dagens lunch var Oxrullader med lök och senap i, tunt skuret äpple på samt bruns... Visa hela »

27 feb 2020

Jag har varit här på julbord och det är ett av de bästa julborden jag varit på. De hade allt man vill ha på ett julbord, kan starkt rekommendera!

27 okt 2022

På konferans med jobbet och ur mitt perspektiv som glutenintolerant i dessa tider av "inkludering" kan jag bara säga att det var en besvikelse som kändes som ett hån när Van der Nootska slött erbjöd torrt uselt glutenfritt "knäckebröd"... Visa hela »

22 jan 2021

Vi åt julbordet, mycket väl anpassat till nu gällande restriktioner.
Bordsservering av rikligt fyllda tallrikar där smakerna utsökt kompletterade varandra. Flera rätter stack ut på nyskapat sätt.
Vacker miljö och vänlig, tillmötesgå... Visa hela »