A-J Express-Service

inga betyg
Flyttfirma
Hemsida
Instagram
A-J Express-Service
inga betyg
Hemsida
Instagram

A-J Express-Service är en väletablerad flyttfirma som har funnits i över 20 år och som hjälper kunder i Stockholm, Uppsala och Norrtälje med flyttuppdrag och transporttjänster. Varje dag hjälper man såväl privatpersoner som företag med bohagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning och magasinering.

Grunden för A-J Express-Service är att kunna erbjuda en så smidig flytt som möjligt, där trygghet genom hela processen står i fokus. Man tar hand om privata bohag med varsamhet och erbjuder flyttar från såväl den mindre lägenheten i stan som den stora villan på landet – och allt däremellan. Som kund får man även hjälp med flyttkartonger, packmaterial, städning och annat som kan behövas vid en flytt.

Man erbjuder även ett "flytta själv"-paket som innebär att kostnaden för flytten kan hållas nere, om kunden inte har möjlighet att betala för full service. Med paketet utför man flytten själv, men med A-J Express-Service som flytthjälp. Kunden hyr en bil med chaufför som har kunskapen och redskapen för att flytten ska kunna utföras på ett lyckat sätt.

Genom att boka till en flyttstädning med A-J Express-Service garanteras man att städningen utförs på ett professionellt och noggrant sätt. Likaså om någonting behöver magasineras i samband med flytten. Då erbjuder flyttfirman magasinering i Uppsala, till ett konkurrenskraftigt pris, där kunden kan slappna av i att ägodelarna packas på ett så effektivt och smart sätt som möjligt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från A-J Express-Service Användarbilder

Recensioner av A-J Express-Service

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera A-J Express-Service!