Guiden till flyttfirmor i Stockholm

Guiden till flyttfirmor i Stockholm

På jakt efter en flyttfirma i Stockholm? Att flytta kan vara en hektisk process med mycket som ska göras innan man landar i det nya drömboendet. Det ska packas, städas, magasaineras och packas upp i all oändlighet. Som tur är finns det många bra flyttfirmor i Stockholm som hjälper dig under hela processen. De hjälper till med allt från nedpackning till flyttstädning, magasinering och till och med att packa upp allt på rätt plats i det nya hemmet. Många flyttfirmor erbjuder även möjlighet att låna flyttlådor. Om du även vill ha extra hjälp med de sista detaljerna, så är det flera som också erbjuder upphängning av tavlor, hyllor och montering av möbler. För att du lättare ska kunna navigera i flyttdjungeln så har vi här samlat bra flyttfirmor i Stockholm, för alla möjliga behov. Vi har också en guide till Göteborgs bästa flyttfirmor.

Innehållsförteckning
 1. De bästa flyttfirmorna i Stockholm
  1. A-J Express-Service – Väletablerad flyttfirma
  2. Mex – Lång erfarenhet
  3. Pipers – Helhetslösning
  4. Jordgubbsprinsen – Hjälp i hela processen
  5. Flyttgiganten – Personlig service
  6. Bvtler – Brett utbud
  7. BF Flytt – Familjeföretag
  8. Stockholms Stadsbud – För företag och privatpersoner
  9. Actus – Stora och små uppdrag
  10. Flyttfabriken – Kunden i fokus
  11. Peter Åkare – Punktligt, varsamt och effektivt

De bästa flyttfirmorna i Stockholm

Förenkla flytten med hjälp av en flyttfirma

A-J Express-Service

Väletablerad flyttfirma

I över 20 år har A-J Express-Service hjälpt privatpersoner och företag att flytta från punkt A till punkt B. Man erbjuder varsamma och smidiga flyttar av bohag och kontor, men också flyttstädning och magasinering. Som kund får man hjälp med flyttkartonger, packmaterial, städning och annat som behövs vid flytten. Flyttfirman erbjuder även ett "flytta själv"-paket till ett lågt pris, där kunden hyr en bil med chaufför från A-J, men sköter flytten själv.

Mex

Lång erfarenhet

Mex har över 16 års erfarenhet i branschen och hjälper dig under hela flyttprocessen, från packning till förflyttning och uppackning. Mex utför alla typer av flyttar, oavsett om du bor stort eller litet, eller ska flytta ditt kontor.

Pipers

Hemsida

Helhetslösning

Pipers utför flyttar i hela Stockholm för såväl privatpersoner som företag. De erbjuder en helhetslösning och du kan utöver flytten få hjälp med flyttstädning, återvinningstransport samt förrådsstädning.

Jordgubbsprinsen

Hjälp i hela processen

Med hjälp av Jordgubbsprinsen får du all tänkbar service både innan, under och efter din flytt. De erbjuder även flyttransporter utomlands, samt magasinering av ditt bohag.

Flyttgiganten

Hemsida

Personlig service

Med lång erfarenhet i ryggen erbjuder Flyttgiganten en mängd flyttjänster samt även tyngre transporter, flyttstädning och magasinering. Personalen som hjälper dig att flytta är alltid i stark fysisk form, och de ger dig trygg och personlig service under hela flytten.

Bvtler

Brett utbud

Bvtler erbjuder mängder av tjänster via mobilen till både privatpersoner och företag. Här kan du bland annat få hjälp med flytten vad gäller allt från planering och packning till möbelmontering och flyttstäd. Bvtler sköter hela processen eller enstaka moment.

BF Flytt

Hemsida

Familjeföretag

BF Flytt är ett familjeföretag som tar hand om flyttpackning, själva flytten, städning samt uppackning på din nya adress om så önskas. Du kan anlita BF Flytt som både företag och privatperson.

Stockholms Stadsbud

För företag och privatpersoner

Oavsett om du ska flytta ett helt kontor, eller ska bege dig till ditt nya drömhem, kan Stockholms Stadsbud hjälpa dig att flytta i Stockholm. Här finns även möjlighet till magasinering samt tjänster för tyngre transporter.

Actus

Hemsida

Stora och små uppdrag

Actus erbjuder flyttlösningar i Stockholm och hela Sverige, för både företag och privatpersoner som behöver transportera sitt bohag. Actus packmästare packar smidigt ner dina saker och möbler innan de tryggt förflyttas till den nya adressen.

Flyttfabriken

Hemsida

Kunden i fokus

Flyttfabriken är en flexibel flyttfirma i Stockholm som anpassar tjänster och pris efter just dina behov och önskemål. De hjälper dig innan, under och efter flytten för att processen ska bli så smidig och prisvärd som möjligt.

Peter Åkare

Punktligt, varsamt och effektivt

Sedan 1984 har Peter Åkare erbjudit sina tjänster som flyttfirma. Man har därför en lång erfarenhet av såväl privatflytt som bohagsflytt. Utöver själva flytten kan man även få hjälp med vindsröjning och möbelmontering, samt flyttstädning. Skicka in en offert och få svar inom sex timmar.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

Frågor och svar

Vilken flyttfirma är bäst?

Det finns många flyttfirmor att välja mellan och "bäst" kan vara subjektivt beroende på individuella behov och preferenser. För att hitta den bästa flyttfirman för dig, rekommenderar vi att du undersöker olika faktorer som företagets rykte, omdömen och recensioner från tidigare kunder, prisnivå, tillgänglighet, försäkringar och eventuella specialtjänster som du kan behöva. I vår guide kan du jämföra flera flyttfirmor och hitta den flyttfirman som passar dig bäst.

Vad kostar en flyttfirma i stockholm?

Priset för en flyttfirma i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer. Till exempel är storleken på flytten, avståndet mellan den gamla och nya adressen, mängden möbler, samt eventuella extra tjänster som du kan behöva, så som packning och magasinering var faktorer som påverkar priset. Generellt sett kan flyttfirmor använda olika prismodeller, såsom timtaxa eller fast pris baserat på en uppskattning av dina behov. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta flera flyttfirmor i Stockholm och begära offert baserat på dina specifika krav. Det kan också vara användbart att jämföra priser och tjänster från olika företag för att få en uppfattning om marknadspriserna.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

;