Inredningen behöver ett uppsving. Börjar kännas som att man sitter på en munter kryssning till Tallin.
Vad som däremot inte behöver ett uppsving är servicen på det här stället. Blev serverade av en brunhårig och fantastisk kvinna som jag tyvärr inte tog namnet på. Hon gav service på ett sätt jag inte upplevt på ett antal år. Fan vad jag gillar dig. Ursäkta svärordet.
Förrätten blev en toast skagen. Den var smarrig, men smakade liksom som en toast skagen. Inte mycket att orda om egentligen.
Huvudrätten bestod av kryddstekt hjortfransyska med vinägerkokt sidfläsk, spetskål, saltrostade hasselnötter, svarta vinbär och brynt smör. Satan vad gott. Alla smaker passade perfekt med varandra och det var tack vare den här eminenta kvinnan till servitör som jag valde rätten också.
Till efterrätt så blev det chokladtårta med vaniljglass och vispgrädde. Inget kan gå fel där liksom. Den slank ner, så att säga.
Jag hade en fantastisk kväll och det kan inte bli mindre än en femma med det här proffset till servitör (servitris? servihen? vet inte vad man säger längre). 10/10, skulle göra om det.
PS. bilden blev suddig för att hade druckit en rejäl cava när jag skulle fota. Ni får leva med det. Den var smarrig.
Inredningen behöver ett uppsving. Börjar kännas som att man sitter på en munter kryssning till Tallin.
Vad som däremot inte behöver ett uppsving är servicen på det här stället. Blev serverade av en brunhårig och fantastisk kvinna som...