Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

4 Corners Pizza Hammarby sjöstad

5,0
7 betyg
Redigera 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad

På 4 Corners Pizza i Hammarby sjöstad har man helt gått in för att servera fyrkantig pizza på innovativt vis. Här kan man välja och vraka bland över hundra olika kombinationer av deg, sås, ost och toppings utefter egna preferenser. Sedan är det bara att äta sin pizza på plats eller hämta med.

Länge har pizzorna i Sverige varit ganska enformiga och följt ett tydligt mönster. Det anser i alla fall 4 Corners Pizza, en modern pizzakedja som vill bjuda på en mer uppfinningsrik typ av pizza i fyrkantigt format. En av restaurangerna ligger i Hammarby sjöstad och här välkomnas gästerna i en luftig, industribetonad lokal med rör i taket och avskalade möbler. I fokus för konceptet står givetvis pizzorna, som går att få i nästan vilka tänkbara kombinationer som helst. Här vill man inte sätta några begränsningar utan i stället får kreativiteten flöda.

Som gäst kan man kombinera en helt egen pizza genom att välja deg, sås, ost (även vegansk), toppings och extra tillbehör, något som kan bli en riktig smakexplosion. Har man svårt att bestämma sig så finns även en meny av populära pizzor som kan beställas rakt av eller bidra med lite inspiration. Här hittar man allt från den klassiska pizzan med tomatsås och mozzarella till lite mer avancerade varianter. Pizzorna gräddas sedan i 400 grader. Den som vill ha något att dricka hittar även bland annat vin, bubbel, öl och cider på menyn.

Se även 4 Corners Pizza Farsta Centrum, 4 Corners Pizza Östermalm

Användarbilder på 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad av Sara G.
  • Bild från 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad av Sara G.
  • Bild från 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad av Peter B.
  • Bild från 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 sep 2021

Helt magiska pizzor! 🤩🍕 Rektangulära pizzor (därav namnet). Antingen beställer man från den fasta menyn (halv 75:-, hel 130:-) eller så skapar man sin egen pizza (hel 145:-). 40-talet platser inne. Uteservering med sol vid lunchtid. Kaffe ingår på lunchen. Full... Visa hela »

11 jul 2022

Goda och annorlunda smaker. Var ett självklart val när deras god truck fanns på lollapalooza.

22 jun 2022

God pizzor och ska rekommenderar

17 mar 2022

Otroligt trevlig personal, atmosfär och pizzorna är woowwwww!!

17 mar 2022

Bästa pizzan jag ätit på läääänge! Sjukt bra service och otrolig stämning🤩 rekommenderar verkligen!

4 jun 2021

Översätt till svenska »

This pizza is the bomb! Very friendly employees! Highly recommend.

16 jun 2022