Makalöst vällagad, kreativ och samtidigt enkel mat. Det lufttorkade Cecina de Leon-nötköttet till förrätt var så mört att det kunde tänkas sönder, smakmässigt en implosion av umami, nötighet och gräsigt fett. Bläckfisken måste tillhöra det absoluta toppskikter internationellt och skulle kunna vinna pris i bläckfiskens stamort på jorden, Japan. Mör på gränsen till sönderfallande, samtidigt spänstig och med frasiga inslag, smaken en helt kongenial mix av sotig hetta och mjäll umami. Sötpotatispurén fluffig, kokumig och smörig - en helt makalös rätt. Imponerande vinlista med många udda viner, fantastiskt trevlig, uppmärksam och kunnig personal. 10 stjärnor av 5!
Makalöst vällagad, kreativ och samtidigt enkel mat. Det lufttorkade Cecina de Leon-nötköttet till förrätt var så mört att det kunde tänkas sönder, smakmässigt en implosion av umami, nötighet och gräsigt fett. Bläckfisken må...