Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bistro Garros

0,0
0 betyg
Redigera Bistro Garros

På kvarterskrogen Bistro Garros i Alvik kan du äta mat med influenser från Frankrike, Sverige, Italien och Spanien. Lokalen är inredd i traditionell bistrostil, och det finns även en uteservering där man kan slå sig ner när vädret tillåter. För dig som önskar finns det även möjlighet att beställa catering.

Bistro Garros, belägen bredvid Salkhallen mitt på Alviks torg, drivs av kökschefen Stefan Hedenskog och restaurangchef Bea Hedenskog, med kärleken till mat i fokus. Här är alla rätter tillagade på noggrant utvalda råvaror för bästa möjliga smakupplevelse. Till lunch serveras både dagens och à la carte, och även kvällsmenyn bjuder på bistroklassiker inspirerade av det franska, svenska, italienska och spanska köket. Här kan du välja bland allt från mellanrätter och sallader till huvudrätter som entrecote och bouillabaisse.

Ambitionen är att varje gäst känna sig hemma och välkommen. Restaurangen är designad av Dinell Johansson och andas klassisk, fransk bistro med vitt kakel, rostfärgade toner och vita cafégardiner. Väggarna är dekorerade med allt från fotokonst till gamla tennisracketar. När vädret tillåter finns det en uteservering att slå sig ner på.

För dig som ska ha fest erbjuder Bistro Garros även en cateringmeny där du hittar allt från smörgåsar och sallader till grillbufféer och minitapas. Det går lika bra att välja något från den färdiga cateringmenyn som att komma med helt egna idéer.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Bistro Garros!

Användarbilder på Bistro Garros Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.