BOO Burgers & Barbecue Södermalm

5,0
1 betyg
$-$$
Hamburgerrestaurang
BOO Burgers & Barbecue
5,0
1 betyg

Bakom BOO Burgers & Barbecue finns en grundtanke om att god mat inte behöver vara så komplicerad. Enkla medel och noggrant utvalda råvaror kan skapa otroliga smakkombinationer – i alla fall om man frågar dem. Här serveras burgare och barbecue-rätter som tillagats från grunden – visionen är att bjuda gästerna på en smakupplevelse som de själva hade uppskattat.

BOO Burgers & Barbecue står för genuina smakupplevelser utan komplicerade tillagningsmetoder eller tillsatser. Här är det passion och gott kött i olika former som gäller. Menyn består huvudsakligen av smashburgare och barbecue, och viktigt här är att burgarna ska komponeras precis på samma sätt som vilken annan måltid som helst. Råvarorna är noggrant utvalda för att komplettera varandra.

Förutom burgare hittar du diverse barbecue-rätter, korv, bönor och sides – tillagade enligt devisen low 'n' slow, som röks med hickoryved. Detta kan du skölja ner med en milkshake, eller för dig som föredrar något starkare – en öl eller ett glas vin. Välj mellan allt från ljus lager till IPA och APA, eller ett vin som är anpassat till din mat.

BOO Burgers & Barbecue filial på Södermalm hittar du på Götgatan 62, precis intill Medborgarplatsen. I restaurangen kan du välja mellan att beställa i deras digitala expresskassa, sitta "i baren", eller slå dig ner för en lugn stund i lokalen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från BOO Burgers & Barbecue Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av BOO Burgers & Barbecue

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Deras pulled-pork burgare är en solklar favorit! Ribsen finns det inget som slår heller, väl värt ett(några) besök!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du BOO Burgers & Barbecue Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på BOO Burgers & Barbecue Södermalm?

På BOO Burgers & Barbecue Södermalm serveras bland annat:

  • Kött
  • Hamburgare
  • Snabbmat
  • Amerikanskt

Vad kostar det att äta på BOO Burgers & Barbecue Södermalm?

BOO Burgers & Barbecue Södermalm ligger i prisklassen Budget ($)/Undre mellanklass ($$).

Är det billigt att äta på BOO Burgers & Barbecue Södermalm?

BOO Burgers & Barbecue ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar BOO Burgers & Barbecue Södermalm lunch?

Ja, BOO Burgers & Barbecue har lunchserveringar.

Kan man beställa take away från BOO Burgers & Barbecue Södermalm?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från BOO Burgers & Barbecue. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger BOO Burgers & Barbecue Södermalm?

BOO Burgers & Barbecue Södermalm ligger på Götgatan 62, 116 21, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 100m).