BOO Burgers & Barbecue Södermalm

0,0
0 betyg
Redigera BOO Burgers & Barbecue Södermalm

Bakom BOO Burgers & Barbecue finns en grundtanke om att god mat inte behöver vara så komplicerad. Enkla medel och noggrant utvalda råvaror kan skapa otroliga smakkombinationer – i alla fall om man frågar dem. Här serveras burgare och barbecue-rätter som tillagats från grunden – visionen är att bjuda gästerna på en smakupplevelse som de själva hade uppskattat.

BOO Burgers & Barbecue står för genuina smakupplevelser utan komplicerade tillagningsmetoder eller tillsatser. Här är det passion och gott kött i olika former som gäller. Menyn består huvudsakligen av smashburgare och barbecue, och viktigt här är att burgarna ska komponeras precis på samma sätt som vilken annan måltid som helst. Råvarorna är noggrant utvalda för att komplettera varandra.

Förutom burgare hittar du diverse barbecue-rätter, korv, bönor och sides – tillagade enligt devisen low 'n' slow, som röks med hickoryved. Detta kan du skölja ner med en milkshake, eller för dig som föredrar något starkare – en öl eller ett glas vin. Välj mellan allt från ljus lager till IPA och APA, eller ett vin som är anpassat till din mat.

BOO Burgers & Barbecue filial på Södermalm hittar du på Götgatan 62, precis intill Medborgarplatsen. I restaurangen kan du välja mellan att beställa i deras digitala expresskassa, sitta "i baren", eller slå dig ner för en lugn stund i lokalen.

Se även Boo Burgers & Barbecue City

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera BOO Burgers & Barbecue Södermalm!

Användarbilder på BOO Burgers & Barbecue Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild