Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bores Gatukök

4,6 • 5 recensioner
Bores Gatukök

Bores Gatukök på Sveavägen är ett äkta svenskt gatukök i modern tappning. Här kan du droppa in för till exempel en hamburgare, tunnbrödsrulle eller ställets berömda "Bores pompa med sås" - en kombination av pommes, ostsås, "svinstark" sås, originaldressing och syrad rödlök.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jun 2018

Fantastiskt koncept som jag hoppas kommer köra över alla trötta Sibylla-kiosker som finns där ute (eller kanske inte riktigt alla - det finns några som kan vara fina att käka någon gång per år).

Burgarna världsklass. Ännu mer snabb... Visa hela »

27 jun 2018

Vid första anblick såg den vegetariska burgaren inte särskilt rolig ut men smaken och konsistensen var riktigt bra. Plus för de bästa pommesen jag fått från ett gatukök.

19 aug 2018

Riktigt kul med ett gatukök som satsar på kvalitet men ändå har långa priser.

Riktigt goda burgare som utklassar vissa mer ambitiösa hamburgerrestaurangers. Pommesen var suveräna, tunna och krispiga, som jag gillar. Fanns bra utbud av dipper också... Visa hela »

27 jun 2018

Tom bättre än gamla frankys. 💪💪💪

28 jun 2018 · Uppdaterad

Tryffelburgaren(med jalapeños 👏) blev en klar favorit! Det var inte pommes i min smak – men burgaren tar sig hela vägen till en femma.

Personalen hade en sjukt glad och lite sprallig aura. Det är inte ofta man ser sånt i gatukök. Big up! 👊

OBS! Bur... Visa hela »