Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bores Gatukök

4,5
10 recensioner
Bores Gatukök

Bores Gatukök på Sveavägen är ett äkta svenskt gatukök i modern tappning. Här kan du droppa in för till exempel en hamburgare, tunnbrödsrulle eller ställets berömda "Bores pompa med sås" - en kombination av pommes, ostsås, "svinstark" sås, originaldressing och syrad rödlök.

Användarbilder på Bores Gatukök Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bores Gatukök av Robin N.
  • Bild från Bores Gatukök av Fredrik J.
  • Bild från Bores Gatukök av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jun 2018

Vid första anblick såg den vegetariska burgaren inte särskilt rolig ut men smaken och konsistensen var riktigt bra. Plus för de bästa pommesen jag fått från ett gatukök.

27 jun 2018

Fantastiskt koncept som jag hoppas kommer köra över alla trötta Sibylla-kiosker som finns där ute (eller kanske inte riktigt alla - det finns några som kan vara fina att käka någon gång per år).

Burgarna världsklass. Ännu mer snabb... Visa hela »

27 jun 2018

Tom bättre än gamla frankys. 💪💪💪

19 aug 2018

Riktigt kul med ett gatukök som satsar på kvalitet men ändå har långa priser.
Riktigt goda burgare som utklassar vissa mer ambitiösa hamburgerrestaurangers. Pommesen var suveräna, tunna och krispiga, som jag gillar. Fanns bra utbud av dipper också. Tr... Visa hela »

28 jun 2018 · Uppdaterad

Tryffelburgaren(med jalapeños 👏) blev en klar favorit! Det var inte pommes i min smak – men burgaren tar sig hela vägen till en femma.

Personalen hade en sjukt glad och lite sprallig aura. Det är inte ofta man ser sånt i gatukök. Big up! 👊

OBS! Bur... Visa hela »

Listad i: Burgare 🤤
23 okt 2019

Säg 2.5 av 5 i betyg men inte helt ok. De har bra förutsättningar men har prövat 3 ggr nu och varenda gång är köttet får hårt genomstekt och torrt tyvärr. Hade han inte stekt köttet så galet hårt så hade det blivit en 4. Det... Visa hela »

8 okt 2019

Det enda jag kan säga är woooow, bästa hamburgaren jag någonsin har ätit under mina 24 år😍 Sen måste jag även påpeka att eran personal är så trevliga, speciellt en kille som heter Salman, han var så trevlig att jag var tvungen och frå... Visa hela »

2 jan 2019

Var ute med polarna och hittade inget att äta först. Hittar bores och det var den bästa upplevelsen jag varit med om. Trevlig personal och fantastiska burgare, och tillbehör. Ger 11 av 10

17 maj 2019

Grymt goda burgare till bra pris! Deras nya veganburgare Oumph får 5 av 5!

10 mar 2019

Bästa hamburgare i Sverige jag lova

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.