Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

L'Avventura

4,4 • 15 recensioner
L'Avventura

Stureplansgruppens italienska krog L'Avventura huserar i Metropol Palais gamla lokaler på Sveavägen nära Odenplan. Matsalen, belägen i en gammal biograf från 1920-talet, bjuder på maffig takhöjd, stuckaturer och röda sammetssoffor. Den som är sugen på en drink och lite tilltugg hittar även två barer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 nov 2018

WOW, 10/10 toasters. Riktigt bra! Lokalen är hur snygg som helst. När man kliver in igenom paraddörrarna så möts man av en trevlig bar där man kan ta en fördrink.

Väl inne i matsalen var det stort, högt i tak och väldigt pampigt. Mysigt. ... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
2 mar 2018

En solklar femma!

Det här var lite som att vara på semester i Rom, hela atmosfären, servicen och stämningen kändes o-svensk.

Från att du kommer in genom dörren tills att lämnar stället bemöts du av fantastisk service från h... Visa hela »

12 maj 2018

Hade en fantastiskt trevlig kväll på L'avventura igår. Allra bäst är kanske miljön/atmosfären. En pampig lokal som fylld med folk blir precis lagom stimmig. Fick mycket bra service från välkomnande tills vi klev ut genom porten.

Jag å... Visa hela »

Listad i: Favoriter
20 mar 2018

Vilken härlig miljö! Snyggt och inbjudande. Här vill man gärna hänga en kväll, från bar till middag. Maten måste jag dock säga var inte ****, här finns det förbättringar att göra. Det var gott men inte mer än så. Jag tog t... Visa hela »

7 nov 2018

Ny favorit.

När atmosfären och lokalen har vunnit dig över innan du ens provat maten. Fantastisk ambient, som att vara i Chicago på 20-talet. Högt i tak, pampigt, fullsatt och härlig sorl. Mycket vacker matsal, dov belysning och semi-romantiskt

Super... Visa hela »

27 jan 2018

Godare än i Italien och fantastisk personal i en helt unik och underbart vacker lokal.

Mozzarellan, silverlöken, gösen, vitello tonnato- oh så gott med ljuvliga smaker som kommer att finnas kvar i minnet länge.

13 sep 2018

Vart ska jag börja? Servicen, maten, drinkarna och framförallt lokalen hamnar alla på min topp 10, kanske till och med 5. Började med ett par drinkar på "balkongen" ovanför restaurangen. Bartendern guidade oss rätt i drinklistan och lyckades även... Visa hela »

25 apr 2018

Wow, säger jag bara. Det är väldigt sällan jag får wow-upplevelser när jag är ute och äter på restaurang. Men här var allting verkligen toppklass!

Vi var ett sällskap på 5 personer och vi stack upp till loungen för att ta n... Visa hela »

17 okt 2018

Hm, vet inte riktigt varför min upplevelse inte alls överensstämmer med tidigare recensenters, men... hade ett sådär besök där maten inte lyfte gomseglet nämnvärt och priserna störde mer än vad lokalen imponerade.

Notera dock! Jag var... Visa hela »

20 jan 2018

Att kliva in i matsalen är som att kliva in en roman av F. Scott Fitgerald i romersk tappning.

Där maten flamberas vid borden och servitörerna serverar mat i röda sammetskavajer kockarna lagar mat i ett öppet kök som utgör scenen i den galna teater lokalen... Visa hela »

7 maj 2018

Wow, det här är verkligen grymt! Bästa restaurangupplevelsen på länge.

Lokalen är stor, luftig och trevlig. Det är så härligt med träden i lokalen och serveringspersonalen som rullar vagnar med stor parmesanost, trancherar eller flamberar... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter, To do
30 aug 2018

Alltså, wow!

En helhetsupplevelse 5/5!

Maten, servicen, inredningen, atmosfären, musiken, drinkarna. Allting var i toppklass och samtidigt som man möttes av en extraordinär service med servitörer som ständigt kollade till bordet, glasen och allt dä... Visa hela »

Listad i: Restauranger STHLM
29 sep 2018

Det här var verkligen en wow-upplevelse. Lokalen är otroligt pampig och storslagen och bidrar till den fantastiska upplevelsen.

Middagen började med att vi blev serverade groteska mängder, på ett underbart sätt, 36-månaders lagrad Parmiggiano Reggiano di... Visa hela »

11 maj 2018

Burratan var magisk och hovmästaren supertrevlig. Resten var inte alls bra. Lång väntan på allt från att få menyn till mat. Hade vi inte sagt att v i ville beställa vin hade servitören nog inte ens frågat. När vi äntligen fick in huvudrä... Visa hela »

14 jun 2018

Förrätterna bra, carpaccio och tonfisk. Huvudrätterna, pasta vongole överkokta vongole och pasta, risotton oljig och simmig. Ingen av rätterna smakade något vidare faktiskt. Efterrätt, chokladtårta som mest smakade papper. Bra och trevlig service dock! Fina... Visa hela »