Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

L'Avventura

4,3 • 32 recensioner
L'Avventura

Stureplansgruppens italienska krog L'Avventura huserar i Metropol Palais gamla lokaler på Sveavägen nära Odenplan. Matsalen, belägen i en gammal biograf från 1920-talet, bjuder på maffig takhöjd, stuckaturer och röda sammetssoffor. Den som är sugen på en drink och lite tilltugg hittar även två barer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 maj 2018

Hade en fantastiskt trevlig kväll på L'avventura igår. Allra bäst är kanske miljön/atmosfären. En pampig lokal som fylld med folk blir precis lagom stimmig. Fick mycket bra service från välkomnande tills vi klev ut genom porten.

Jag å... Visa hela »

Listad i: Favoriter
2 mar 2019

Var ju tvungen att boka L’avventura med tanke på hypen man känt av senaste året. Två månader senare var det dags stt sätta sig till bords och sammanfattat så är helheten riktigt bra. Har länge tänkt på om jag ska ge en fyra eller fem... Visa hela »

8 nov 2018

WOW, 10/10 toasters. Riktigt bra! Lokalen är hur snygg som helst. När man kliver in igenom paraddörrarna så möts man av en trevlig bar där man kan ta en fördrink.
Väl inne i matsalen var det stort, högt i tak och väldigt pampigt. Mysigt.
S... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
2 mar 2018

En solklar femma!

Det här var lite som att vara på semester i Rom, hela atmosfären, servicen och stämningen kändes o-svensk.

Från att du kommer in genom dörren tills att lämnar stället bemöts du av fantastisk service från h... Visa hela »

25 aug 2019

Det här var GALET! Det var så gott och trevligt, nästan som på skoj! Jag älskar hela konceptet, inte minst att man fick bitar ur en enorm parmesan till att börja med! Så lyxigt!
Vi tog in förrätter som vi delade på och efter det var vi propp... Visa hela »

13 apr 2019

Först vill jag säga att förutom själv restaurangen finns en väldigt trevlig bar i fantastiska lokaler. Perfekt för en lugn AW med otroliga drinkar. Men nu till restaurangen..

En charkbricka till förrätt till hela sällskapet. Goda råvaror oc... Visa hela »

20 mar 2018

Vilken härlig miljö! Snyggt och inbjudande. Här vill man gärna hänga en kväll, från bar till middag. Maten måste jag dock säga var inte ****, här finns det förbättringar att göra. Det var gott men inte mer än så. Jag tog t... Visa hela »

5 jan 2019

Känner mig helt vilsen när det kommer till det här stället.
Hade hört så otroligt gott om det, alla jag vet gått hit har verkligen höjt det till skyarna och sagt att det är det bästa som öppnat i Stockholm på hur länge som hels... Visa hela »

28 aug 2019

Influencer-poppigt och folkligt, det är inte en slump att det här stället ständigt är fullbokat. Parmesanen de bjuder på till fördrinken kommer på helt hjul vilket är en anledning bara den att gå hit!
Fin lokal, urgod pasta och dunderbra serv... Visa hela »

7 nov 2018 · Uppdaterad

Ny favorit.
När atmosfären och lokalen har vunnit dig över innan du ens provat maten. Fantastisk ambient, som att vara i Chicago på 20-talet. Högt i tak, pampigt, fullsatt och härlig sorl. Mycket vacker matsal, dov belysning och semi-romantiskt
Super service. Visa hela »

11 jul 2019

Man borde nästan besöka L'avventura endast för deras magnifika lokal, det är verkligen som att kliva in i 20-talet. Allt ifrån inredningen, musiken till personalens klädsel. MEN jag är även väldigt nöjd över maten. Jag tog fläskkotlet... Visa hela »

6 maj 2019 · Uppdaterad

Vad finns det att inte älska? Servicen var över förväntan men det stora trycket som faktiskt var. Maten ska vi inte ens prata om, godaste pastan både jag och min tjejkompis har ätit (och då har vi ätit MYCKET pasta i våra dagar). För mig som ä... Visa hela »

1 dec 2019

Lokalen, personalen och maten!!! Högsta möjliga betyg, 10/10!

30 aug 2018

Alltså, wow!
En helhetsupplevelse 5/5!
Maten, servicen, inredningen, atmosfären, musiken, drinkarna. Allting var i toppklass och samtidigt som man möttes av en extraordinär service med servitörer som ständigt kollade till bordet, glasen och allt där emella... Visa hela »

22 apr 2019

Recension avser middag. Har tidigare recenserat baren. Fick mig ett bord här när jag var inne för att kolla om det fanns några bord att boka. Man får vara aktiv om man vill ha ett bord! Fullbokat några månader framåt så här gäller det att... Visa hela »

3 mar 2019

Jag måste börja med att berömma det visuella, baren vid entrén är 👌, väl inne i restaurangen gröps parmesan ur stora ”parmesanhjul” vilket helt klart bidrar till stämningen. Drinkarna i baren är också av hög klass men maten i res... Visa hela »

17 okt 2018

Hm, vet inte riktigt varför min upplevelse inte alls överensstämmer med tidigare recensenters, men... hade ett sådär besök där maten inte lyfte gomseglet nämnvärt och priserna störde mer än vad lokalen imponerade.
Notera dock! Jag var sjuk... Visa hela »

27 jan 2018

Godare än i Italien och fantastisk personal i en helt unik och underbart vacker lokal.
Mozzarellan, silverlöken, gösen, vitello tonnato- oh så gott med ljuvliga smaker som kommer att finnas kvar i minnet länge.

25 apr 2018

Wow, säger jag bara. Det är väldigt sällan jag får wow-upplevelser när jag är ute och äter på restaurang. Men här var allting verkligen toppklass!

Vi var ett sällskap på 5 personer och vi stack upp till loungen för att ta n... Visa hela »

4 mar 2019

Hit går du främst för lokalen, stämningen och den goda servicen! Maten är god, men inte fantastisk. Risotton med skaldjur väldigt bra, men tryffelpastan var 3/5.

Sida 1 av 2