Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

L'Avventura

4,3
42 recensioner
L'Avventura

Stureplansgruppens italienska krog L'Avventura huserar i Metropol Palais gamla lokaler på Sveavägen nära Odenplan. Matsalen, belägen i en gammal biograf från 1920-talet, bjuder på maffig takhöjd, stuckaturer och röda sammetssoffor. Den som är sugen på en drink och lite tilltugg hittar även två barer.

Användarbilder på L'Avventura Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från L'Avventura av Kicki L.
  • Burrata – Bild från L'Avventura av Deniz F.
  • Risbollar – Bild från L'Avventura av Deniz F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 maj 2018

Hade en fantastiskt trevlig kväll på L'avventura igår. Allra bäst är kanske miljön/atmosfären. En pampig lokal som fylld med folk blir precis lagom stimmig. Fick mycket bra service från välkomnande tills vi klev ut genom porten.

Jag å... Visa hela »

Listad i: Favoriter
2 mar 2019

Var ju tvungen att boka L’avventura med tanke på hypen man känt av senaste året. Två månader senare var det dags stt sätta sig till bords och sammanfattat så är helheten riktigt bra. Har länge tänkt på om jag ska ge en fyra eller fem... Visa hela »

Listad i: 👌 Säkra kort
8 nov 2018

WOW, 10/10 toasters. Riktigt bra! Lokalen är hur snygg som helst. När man kliver in igenom paraddörrarna så möts man av en trevlig bar där man kan ta en fördrink.
Väl inne i matsalen var det stort, högt i tak och väldigt pampigt. Mysigt.
S... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
2 mar 2018

En solklar femma!

Det här var lite som att vara på semester i Rom, hela atmosfären, servicen och stämningen kändes o-svensk.

Från att du kommer in genom dörren tills att lämnar stället bemöts du av fantastisk service från h... Visa hela »

25 aug 2019

Det här var GALET! Det var så gott och trevligt, nästan som på skoj! Jag älskar hela konceptet, inte minst att man fick bitar ur en enorm parmesan till att börja med! Så lyxigt!
Vi tog in förrätter som vi delade på och efter det var vi propp... Visa hela »

13 apr 2019

Först vill jag säga att förutom själv restaurangen finns en väldigt trevlig bar i fantastiska lokaler. Perfekt för en lugn AW med otroliga drinkar. Men nu till restaurangen..

En charkbricka till förrätt till hela sällskapet. Goda råvaror oc... Visa hela »

20 mar 2018

Vilken härlig miljö! Snyggt och inbjudande. Här vill man gärna hänga en kväll, från bar till middag. Maten måste jag dock säga var inte ****, här finns det förbättringar att göra. Det var gott men inte mer än så. Jag tog t... Visa hela »

30 aug 2018

Alltså, wow!
En helhetsupplevelse 5/5!
Maten, servicen, inredningen, atmosfären, musiken, drinkarna. Allting var i toppklass och samtidigt som man möttes av en extraordinär service med servitörer som ständigt kollade till bordet, glasen och allt där emella... Visa hela »

21 mar 2020

Har levt i tron om att detta ställe var överskattat, men där hade jag verkligen fel. Lokalen och atmosfären är verkligen helt fantastisk, här kan man sitta i timmar och njuta!! Personalen lika så, mer är godkänt! Testade oss igenom menyn och föll li... Visa hela »

5 jan 2019

Känner mig helt vilsen när det kommer till det här stället.
Hade hört så otroligt gott om det, alla jag vet gått hit har verkligen höjt det till skyarna och sagt att det är det bästa som öppnat i Stockholm på hur länge som hels... Visa hela »

22 jan 2020

Hej och välkommen till L’Avventura säger jag! Första intrycket var jättebra. Trevlig hovmästare och man blev häpnad av miljön inne i restaurangen. Älskar att dom har stora soffor i sammet som man sitter i under middagen. Belysningen och inredningen ä... Visa hela »

7 nov 2018 · Uppdaterad

Ny favorit.
När atmosfären och lokalen har vunnit dig över innan du ens provat maten. Fantastisk ambient, som att vara i Chicago på 20-talet. Högt i tak, pampigt, fullsatt och härlig sorl. Mycket vacker matsal, dov belysning och semi-romantiskt
Super service. Visa hela »

14 mar 2020

Igår checkade vi av L'Avventura vid Odenplan. Jag har länge velat gå dit och haft nog för höga förväntningar. Det kan vara svårt att få bord men vi hade tur och kunde få bord samma vecka. Jag testade risottobollar, tryffelpasta och pannacot... Visa hela »

11 jul 2019

Man borde nästan besöka L'avventura endast för deras magnifika lokal, det är verkligen som att kliva in i 20-talet. Allt ifrån inredningen, musiken till personalens klädsel. MEN jag är även väldigt nöjd över maten. Jag tog fläskkotlet... Visa hela »

28 aug 2019

Influencer-poppigt och folkligt, det är inte en slump att det här stället ständigt är fullbokat. Parmesanen de bjuder på till fördrinken kommer på helt hjul vilket är en anledning bara den att gå hit!
Fin lokal, urgod pasta och dunderbra serv... Visa hela »

6 maj 2019 · Uppdaterad

Vad finns det att inte älska? Servicen var över förväntan men det stora trycket som faktiskt var. Maten ska vi inte ens prata om, godaste pastan både jag och min tjejkompis har ätit (och då har vi ätit MYCKET pasta i våra dagar). För mig som ä... Visa hela »

4 feb 2020

Blev överraskad med ett besök på min födelsedag, Väldigt mysiga lokaler som verkligen skapar en fin atmosfär. Perfekt restaurang för en kväll som denna. Maten var väldigt god med enkla och rena smaker. Höjdpunkten var huvudrätten, fisken. ... Visa hela »

13 apr 2020

Var ska man börja? Denna restaurang har _allt_ enligt min mening. God service, riktigt god mat och dryck, härlig miljö, lagom ljudnivå, det lilla extra. Det är ett något lyxigare ställe med rimliga priser för vad som bjuds. Här bokar man bord med god fr... Visa hela »

19 feb 2020

Lokalen!! Den stora parmesanosten som de liksom gröper upp till brödet! Trevlig personal och sedan är ju vodkapastan med n’duja en riktig käftsmäll. Extra plus för att jag vill ta med allt porslin hem.

Baren är även perfekt för en aw eller... Visa hela »

2 feb 2020

Jag var här och hypen är ju enorm inför ett besök hos L'Avventura!
Det första som man slås över är ju miljön och atmosfären. En väldigt häftig lokal med väldigt högt i tak ger ju ett väldigt bra första intryck,... Visa hela »

Sida 1 av 3