Texten har översatts automatiskt.
Visa original »
Gick dit på kvällen för att prova "à la carte" menyn. Jag tvekar mellan 2 och 3 stjärnor eftersom jag tycker att servicen var riktigt trevlig och uppmärksam. Om det bara var för tjänsten skulle jag ge Chouchou minst 4 stjärnor. Hur är det nu med maten? Jag är inte vegan men jag älskar god vegansk mat. Som i mat som var utformad för att vara vegansk till att börja med, i motsats till veganska versioner av kött- eller fiskrätter. Det var inte det. Av den anledningen är det mycket osannolikt att jag någonsin kommer att gå tillbaka och det är därför jag bara kan ge den 2 stjärnor. Jag förstår att konceptet är att göra "falsk" mat. Och i det sammanhanget antar jag att du kan uppskatta ansträngningen som i "det här är inte så illa för fejkkött/pulled pork/lax/ost/lamm". Men i min smak var det inte "inte så illa"; Det var helt enkelt inte bra. Vi delade på några rätter så vi fick prova en hel del olika. Pulled pork baos hade en fyllning som var alldeles för sur. Vi kunde inte avsluta det. Hummusen (vad är det för fel på vanlig hummus? Det är veganskt eller hur?) beströddes med falskt lamm. Så konstigt. Jag åt pestopastan och trodde att det var minst riskabelt men mängden rå vitlök i den var skrämmande. Det finns något som heter för mycket rå vitlök. Mina vänner kunde inte äta upp tryffelpizzan eller "lionsmane" (någon lokalt producerad svamp?) med papayasallad. Så här har du: om du är vegan och letar efter ett ställe som gör allt för dig, så är det förmodligen det. Men om du inte är det så vet du: det finns bättre mat någon annanstans.
Gick dit på kvällen för att prova "à la carte" menyn. Jag tvekar mellan 2 och 3 stjärnor eftersom jag tycker att servicen var riktigt trevlig och uppmärksam. Om det bara var för tjänsten skulle jag ge Chouchou minst 4 stjärnor. Hur...
Visa hela »