ChouChou Mood

3,1
10 betyg
Vegansk restaurang
ChouChou
3,1
10 betyg

Krog- och nöjesprofilen Robert Hållstrand står bakom denna veganska restaurang i MOOD Stockholm, en grön oas med växtbaserad mat från morgon till sen kväll. Knutna till satningen är även kända namn som Sasha Zacharias, Klara Lindahl Nord, Salvatore Scappini och Gustav Johansson (@javligtgott). Bortsett från mat och bakverk satsar man även på barhäng med naturvin och drinkar.

Besökarnas bilder från ChouChou Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
10

Recensioner av ChouChou

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Dagens lunchcheck blev på ChouChou i MOOD gallerian, en restaurang som endast serverar vegansk mat. På lunchen erbjuder de en buffé för 169 kr med ett utbud av både varma och kalla rätter. Jag uppskattar verkligen konceptet och lokalen. Samtidigt tycker jag att pri...

Went there in the evening to try the “à la carte” menu. I’m hesitating between 2 and 3 stars because I think the service was really nice and attentive. If it were for the service alone, I would give Chouchou at least 4 stars.

Now what about the food? I am not a veg...

Så kul att få testa en ny form av kost! Och gott var det, gick därifrån med massa inspiration kring att laga mer växtbaserat!

Var här för lunch, superfin lokal i Mood gallerian. På lunchen fanns en buffé eller vegobullar att välja mellan. Buffén såg väldigt bra ut! Alla i mitt sällskap åt vegobullarna. Helt okej men förväntar mig med av en lunch för 22...

Jag har varit här två gånger - en gång på brunch buffé och en gång på julbord.

På brunchen tog en del grejer slut - så som pannkakorna vilket var en stor del av skälet till att vi valde just brunchen.

På julb...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
10

Representerar du ChouChou Mood?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på ChouChou Mood?

På ChouChou Mood serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Vegetariskt
  • Buffé

Finns det veganska rätter på ChouChou Mood?

Ja, ChouChou erbjuder veganska rätter.

Har ChouChou Mood vegetariska alternativ på menyn?

Ja, ChouChou Mood har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Har ChouChou Mood uteservering?

Ja, ChouChou Mood har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar ChouChou Mood lunch?

Ja, ChouChou har lunchserveringar.

Var ligger ChouChou Mood?

ChouChou Mood ligger på Regeringsgatan 48, 111 56, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 300m).