Provade äntligen Främmat häromdagen efter att ha velat gå dit en längre tid. Jag hade egentligen inga jätteförväntningar då jag hört väldigt blandade åsikter. Lokalen i sig är inte jättekul, nere i en källare, och det ska vara lite söder opretentiöst ” vi har ej ansträngt oss” stil, vilket absolut funkar, speciellt denna årstid. Vi fick ett mysigt bord i en hörna. Servicen var verkligen 10/10. Han hade stenkoll på läget, kunde allt om maten och dryck, bra rekommendationer, uppmärksam. Otroligt. Ni som läst tidigare recensioner vet att service är väldigt viktigt för mig. Till maten då, de originella konceptet mellanrätter sol man gränsla ska dela på. Vi tog in två olika snacks. Ostron med leche de Tigre och friterat kycklingskinn med forellrom. Ostronet var ok och skinnet var magiskt! Jättegott verkligen. Sedan kom det in en carpaccio på torsk med krossad avokado, chiliolja, vindruvor och jalapeno. Otroligt god! En rätt helt i min smak, lite hetta, syrlig och lite söttma. Efter den kom eldad havskräfta, picklad rättika, shiitakesvamp och en god sås följt av råbiff som inte var den bästa vi ätit men god. Sjötunga med blodapelsin och havskräftsås, jättegod! Sista rätten var en pasta med blackfiskragu. Också väldigt god. Vi hade tyvärr inte plats i magen för någon dessert, så det får bli vid nästa besök för jag kommer absolut tillbaka hit.
Provade äntligen Främmat häromdagen efter att ha velat gå dit en längre tid. Jag hade egentligen inga jätteförväntningar då jag hört väldigt blandade åsikter. Lokalen i sig är inte jättekul, nere i en källare, oc...
Visa hela »