Recension av Garba Sköldungagatan – av Agnes L.
Svårrecenserat ställe och kanske är det närmare fyra eftersom jag gillar krögarna och deras sociala restaurangprojekt men vill inte skapa förväntningar.
Bakom Garba står kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström och att just kalla det socialt restaurangprojekt betyder att de inte finns på en enda plats utan ute på turné, i olika kök eller kanske hemma hos dig.
Lunchupplägget är fräscha sallader och tillbehör samt en dagens rätt. Går hur bra som helst att få det vegetariskt, är inte ens en grej att be om utan det är smidigt.
De kan sina kryddor och sina smaksättningar, bra såser med sting. Går också att fika dagtid och munkarna är MAGISKA, ät många.
Middagarna är sociala sammankomster där du sitter med andra okända vid stora bord. Kul tycker vissa som jag medan andra inte kommer gå hit.
Tycker absolut du ska börja med en lunch nu när de huserar på Gamla Riksarkivet för att sen boka middag. Är klart godkänt!