Recension av Garba Sköldungagatan – av Daphne P.

Till Garba går du en fredagslunch när du är riktigt hungrig och vet att du kan ta en siesta efter.
Jag får chansen att äta en fredagspasta-lunch på Garba när de håller till på Gamla Riksarkivet.

Det finns inte riktigt en meny och man blir serverad det som finns- vilket jag gillar. Vegetariskt alternativ finns.

Till att börja får vi först en sallad med massa fina, smakrika och peppriga blad, en len dressing och något knapprigt på toppen. Mycket olika konsistenser och smakerna sitter perfekt.
Vi fortsätter sedan med en kopiös och mustig pasta med fänkålssalami, cocobönor, confiterad äggula och parmesan. Jag är mätt men kan inte sluta äta för även här sätts smakerna på ett sätt man inte kommer glömma.

Efter den enorma varmrätten kan man tänka sig att man ätit klart, men då är det dags för kaffe. Till kaffet serveras det små sockriga, perfekt runda och snygga (!!) munkar med marinerade körsbär.

Vi lämnar Garba med ett leende på läpparna, undrades om nästa Garba location och lovar att vi nästa gång kör doggybag- nu måste vi ta en tupplur.