Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

3,5 • 4 recensioner
Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

Amerikansk streetfood, hamburgare, soulmusik och ett stort utbud av craft beer. Det kan man förvänta sig på Gnarly Burger nära Fridhemsplan och Rålambshovsparken. Här bjuds det på avslappnad stämning och givetvis en och annan surf-vibb.

Efter framgångarna med både food truck och restaurang i Vasastan slog Gnarly Burger upp portarna på Kungsholmen 2016. Influenserna kommer från amerikanska västkusten och fokus ligger på vällagad streetfood i det övre segmentet. Bortsett från burgare satsar man mycket på grillat, precis som namnet antyder. På menyn finns inslag av exempelvis pork chops men också rätter som club sandwich, lobster roll och chili. Hamburgarna är många och sträcker sig från originalet till tex mex-burgare och vegetariska alternativ. Kombineras gör de med drinkar, hantverksöl och musik i stil med amerikansk blues, soul och rock.

Också inredningen har influerats av USA. Här samsas röda lädersoffor, rustika industrilampor och utsmyckning i form av loggan för amerikanskt surfvax. Hit hittar en bred publik i alla åldrar, från småbarnsfamiljer till par och vänner, för att äta och hänga i baren. Bortsett från lunch och middag finns det gott om utrymme för AW-häng, och sommartid har restaurangen även en uteservering på bekvämt avstånd från Rålis.

Se även Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan

Användarbilder på Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.

God vegetarisk burgare, fräsch lokal och trevlig personal.

Fredric E.

Lika bra som den första restaurangen på Roslagsgatan.

Adam L.

Var här för första gången i går, dagen efter öppningen. Det finns lite grejer att slipa till för att bli lika bra som Gnarly på Roslagsgatan, men fortfarande grymt.

Nina S.

Besökte Kungsgatan och beställde en burgare med olika sorters ost. Ostarna var inte smälta ens och burgaren torr och halvkall. Majonäsflaskan på bordet nergrisad med majonäs. Snäll personal.