Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

3,1
7 recensioner
Redigera Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan
Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

Amerikansk streetfood, hamburgare, soulmusik och ett stort utbud av craft beer. Det kan man förvänta sig på Gnarly Burger nära Fridhemsplan och Rålambshovsparken. Här bjuds det på avslappnad stämning och givetvis en och annan surf-vibb.

Användarbilder på Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2018

Jag besökte Gnarly's en sommareftermiddag så vi satt på uteserveringen i ett sällskap om fyra. Alla utom mig tog en hamburgare, och jag tog Fish tacos. Till detta drack vi öl. Förutom att personalen inte riktigt gjorde sitt jobb till hundra (virrig, ouppmärk... Visa hela »

20 maj 2016

Var här för första gången i går, dagen efter öppningen. Det finns lite grejer att slipa till för att bli lika bra som Gnarly på Roslagsgatan, men fortfarande grymt.

29 nov 2016

God vegetarisk burgare, fräsch lokal och trevlig personal.

29 nov 2016

Lika bra som den första restaurangen på Roslagsgatan.

9 jun 2018

Mycket god hamburgare när vi var där men det finns en del kvar för att nå toppen i Stockholm. Extra plus för en väldigt omtänksam och personlig servitör.

11 nov 2017

Beställde “pickup” med Fodoora. Fick sitta och vänta på en (1) hamburgare i 30 min trots att den skulle vara klar. Väl hemma möts man av en otroligt smaklös hamburgare. Faktiskt förvånad att de var så dåliga.

13 aug 2017

Besökte Kungsgatan och beställde en burgare med olika sorters ost. Ostarna var inte smälta ens och burgaren torr och halvkall. Majonäsflaskan på bordet nergrisad med majonäs. Snäll personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.