Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

3,1
7 betyg
$$
Hamburgerrestaurang
Gnarly
3,1
7 betyg

Amerikansk streetfood, hamburgare, soulmusik och ett stort utbud av craft beer. Det kan man förvänta sig på Gnarly Burger nära Fridhemsplan och Rålambshovsparken. Här bjuds det på avslappnad stämning och givetvis en och annan surf-vibb.

Efter framgångarna med både food truck och restaurang i Vasastan slog Gnarly Burger upp portarna på Kungsholmen 2016. Influenserna kommer från amerikanska västkusten och fokus ligger på vällagad streetfood i det övre segmentet. Bortsett från burgare satsar man mycket på grillat, precis som namnet antyder. På menyn finns inslag av exempelvis pork chops men också rätter som club sandwich, lobster roll och chili. Hamburgarna är många och sträcker sig från originalet till tex mex-burgare och vegetariska alternativ. Kombineras gör de med drinkar, hantverksöl och musik i stil med amerikansk blues, soul och rock.

Också inredningen har influerats av USA. Här samsas röda lädersoffor, rustika industrilampor och utsmyckning i form av loggan för amerikanskt surfvax. Hit hittar en bred publik i alla åldrar, från småbarnsfamiljer till par och vänner, för att äta och hänga i baren. Bortsett från lunch och middag finns det gott om utrymme för AW-häng, och sommartid har restaurangen även en uteservering på bekvämt avstånd från Rålis.

Se även Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Gnarly Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
7

Recensioner av Gnarly

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var här för första gången i går, dagen efter öppningen. Det finns lite grejer att slipa till för att bli lika bra som Gnarly på Roslagsgatan, men fortfarande grymt.

God vegetarisk burgare, fräsch lokal och trevlig personal.

Jag besökte Gnarly's en sommareftermiddag så vi satt på uteserveringen i ett sällskap om fyra. Alla utom mig tog en hamburgare, och jag tog Fish tacos. Till detta drack vi öl. Förutom att personalen inte riktigt gjorde sitt jobb till hundra (virrig, ouppmärk...

Lika bra som den första restaurangen på Roslagsgatan.

Mycket god hamburgare när vi var där men det finns en del kvar för att nå toppen i Stockholm. Extra plus för en väldigt omtänksam och personlig servitör.

Beställde “pickup” med Fodoora. Fick sitta och vänta på en (1) hamburgare i 30 min trots att den skulle vara klar. Väl hemma möts man av en otroligt smaklös hamburgare. Faktiskt förvånad att de var så dåliga.

Besökte Kungsgatan och beställde en burgare med olika sorters ost. Ostarna var inte smälta ens och burgaren torr och halvkall. Majonäsflaskan på bordet nergrisad med majonäs. Snäll personal.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
7

Representerar du Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan?

På Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Amerikanskt
  • Kött

Vilken typ av bar är Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan?

Vi har klassificerat Gnarly som:

  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan?

Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan uteservering?

Ja, Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Gnarly. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan?

Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan ligger på Fridhemsgatan 13, 112 40, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 150m).