Bar 08

4,0
4 betyg
$$
Sportbar
Bar 08
4,0
4 betyg

Bar 08 hittar du mitt emot Fridhemsplans tunnelbanestation, ett stenkast från Sankt Eriksgatan med alla bussar och Kronobergsparken. Denna sportbar välkomnar dig från lunch till sen kväll, och erbjuder såväl mat som dryck.

Till Bar 08 kommer du som uppskattar en sportbar med pubkänsla. Här är det avslappnad stämning, och alla är välkomna. Vare sig du vill äta lunch eller middag kan du komma ensam eller i sällskap för att äta och ta en öl. I köket tillagas klassiker som hamburgare, pasta och pyttipanna. När du beställer en maträtt ingår även starköl.

Förutom mat och dryck visas här alla matcher man inte vill missa. Så föredrar du att se dina favoritspelare i sällskap av andra istället för hemma så är det hit du ska gå. Här får man plats många runt borden, så är ni ett större sällskap är det inga problem. Är du ensam hittar du istället gemenskap i alla andra som också är där för att avnjuta en god stund.

I baren finns många olika ölsorter på fat och flaska. Falcon, Karhu, Staropramen, Brooklyn ipa och lager, Eriksberg, Carlsberg, Tuborg, Norrland och listan fortsätter. Du kan även beställa vin och enklare drinkar, men föredrar man något alkoholfritt går det självklart att få även läsk eller liknande.

Sommartid öppnar Bar 08 upp en uteservering med gott om plats för gäster som vill slå sig ner i solen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Recensioner av Bar 08

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sämsta skitställe ever.Med total nedvärdering förolämpningar non stop utav vakt.Kommer aldrig tillbaka.Nedvärderade alla oss som var tillsammans.Fanns ingen ände på det.Fy fan.

Alltid bra! Vill man se nåt så är det bara å hojta till, alltid hjälpsamma. Bra mat och öl till bra priser.

Härligt ställe med bra atmosfär!! 10/10 gå hit för en bra upplevelse!

Jätte bra stämning, bra miljö, goda drinkar, trevlig personal och super bra pub för afterwork.
Även jätte god pasta, bland de bästa jag ätit på länge. Starköl ingår med maten.
Även stor stark går på 50:- halv liter!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Personalen ointresserad och man kände sig ej välkommen. Vakten var otrevlig & våldsam mot en i sällskapet helt utan anledning.
Håll er borta från denna krog är mitt råd.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Representerar du Bar 08?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Bar 08?

Vi har klassificerat Bar 08 som:

  • Sportbar

Vilken typ av mat serveras på Bar 08?

På Bar 08 serveras bland annat:

  • Pubmat

Vad kostar det att äta på Bar 08?

Bar 08 ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Bar 08 uteservering?

Ja, Bar 08 har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Bar 08 lunch?

Ja, Bar 08 har lunchserveringar.

Var ligger Bar 08?

Bar 08 ligger på Hantverkargatan 90, 11240, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 100m).