Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Internationella Hotell- och Restaurangskolan

0,0 • 0 recensioner
Internationella Hotell- och Restaurangskolan

På Stockholms internationella hotell- och restaurangskola testar du morgondagens kockar och serveringspersonal medan du äter menyer och bufféer till elevpriser. Ett populärt lunchalternativ som får de prismedvetna gästerna att flockas på Kungsholmen.

Att klippa sig lite billigare hos en trainee är inget nytt, men hur många känner egentligen till att det går att äta billigare på restaurangskola? Faktum är att många på Kungsholmen gör det, så många att det ibland kan vara svårt att få bord på Stockholms internationella hotell- och restaurangskola på Alströmergatan. Här turas eleverna från de olika årskurserna om med att sätta ihop varierande lunchbufféer, menyer och då och då även middag till ett eftertraktat pris.

Lunchen serveras måndag till fredag och består av buffé eller ett par olika varmrätter samt dessert. Inte minst hittar du nordiska klassiker efter säsong, men också en hel del internationella inslag från världens hörn. Här kan du bli serverad kalops ena dagen för att få indisk lammgryta, tapas eller citrongräsmarinerad kyckling presenterad dagen därpå. Räkna med en lite längre lunchsittning och att eventuellt behöva boka bord i förväg - lunchen är poppis bland kvarterets kontorsfolk.

Den som är sugen på middag bör hålla utkik efter specifika torsdagskvällar. Då komponerar årskurs 3 en middagsmeny som kan bokas i förväg. Samma årskurs har även hand om fredagsmenyerna till lunchen - kom dock ihåg att restaurangen är stängd vissa fredagar liksom under skolloven.

På restaurangskolans praktikblogg skriver eleverna själva om sina praktikplatser på ställen som Oaxen, Urban Deli och Vassa Eggen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Internationella Hotell- och Restaurangskolan!