Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Källaren Lydia

0,0
0 betyg
Redigera Källaren Lydia
Källaren Lydia

I en vit villa nära vattnet i Nynäshamn hittar du Källaren Lydia, som serverar europeiska rätter i avslappnad miljö. Här äter du allt från pasta till klassisk plankstek och från den lilla baren kan du även beställa in ett glas vin, eller ta en drink.

Källaren Lydia har gjort sig omtyckt både för sin service och för sin mat. Matsalen är inhyst i en medelhavsinspirerad, ljus lokal med stenväggar, enkla trämöbler och utsikt mot vattnet. Här serveras europeiska rätter med smaker från både Medelhavet och Skandinavien. På menyn hittar du allt från bruschetta och toast skagen till pastarätter, fiskrätter och klassiska kötträtter med tillbehör. Avrunda med en dessert, som exempelvis italiensk glass eller crème brûlée. Det finns även en bar som serverar drinkar, vin och annan dryck.

Dagtid serverar Källaren Lydia en rejäl dagens lunch i form av husmansrätter såsom isterband och varmrökt lax, men också lite mer sydländska alternativ som pasta och caesarsallad. I lunchen ingår salladsbuffé, dryck och kaffe. På somrarna har restaurangen en uteservering där du kan äta lunch eller middag i solen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Källaren Lydia!

Användarbilder på Källaren Lydia Visa alla

  • Lägg till bild