Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Landet

3,8
9 betyg
Redigera Landet

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Landet

3,8
9 betyg
Redigera Landet
Landet

Restaurang Landet är en förortskrog med citytänk rätt igenom. Landet har två gånger blivit nominerad av prestigefyllda White Guide i kategorierna Årets miljöupplevelse (-06) och Årets serviceupplevelse (-07) . Dessa nomineringar knyter ihop säcken för vad ni kan förvänta er av ett besök på det före detta postkontoret. Är du förälskad i Landets lokaler är det möjligt att hyra restaurangens övervåning för events och privata fester.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 apr 2020

Vilket mat! Jag tyckte att det såg ut att vara orimligt mycket potatisgratäng när kocken lag upp min mat, men wow! Den var även fylld med perfekt tillagad blomkål, mandlar och var fanatiskt god. Fisken var även det riktigt bra tillagad, salladen som du ser väldi... Visa hela »

17 nov 2021

supertrevligt ställe på Telefonplan. Menyn skulle kunna uppdateras lite med tanke på de grymma kockar dom har i köket. Ett jättebra aw ställe också.

19 nov 2018

Landet är ett av mina stammishak som alltid levererar god och prisvärd mat i en schysst atmosfär. Menyn är inte den längsta – men jag hittar alltid något som faller mig i smaken. Gillar även att det ligger en bit utanför innerstan, det gör stä... Visa hela »

16 jul 2018

Det är rena lyxen att ha en sån här bra och trevlig restaurang nära sitt hem! Landet har alltid levererat när jag varit där och på ett sätt är det synd att den inte ligger närmare stan så fler fick uppleva den här pärlan. Supergod o... Visa hela »

4 jun 2019

Översätt till svenska »

I´ve only been here for drinks but WHAT a nice place!
As a bar this is one of the most Brooklyesque places in Stockholm. I really think its wort the trip from the city´s center. Sometimes they offer liveshows aswell - great to visit and hang out for a few hours.

19 sep 2016

En lokal favorit med opretentiöst barhäng och hög ambitionsnivå när det kommer till maten. Hamburgaren med tryffelmajonnäs är gulligt liten men extremt saftig och kommer med schysst bröd och ett hav av tjocka pommes som är gott kryddade.

9 mar 2015

Landet är en grymt trevlig restaurang i ett relativt lugnt område som blivit hippare med åren. Konstfack ligger rakt över gatan och publiken är cool och medveten. Underbart med en hel meny där man blir sugen på allt och har svårt att välja. Att de des... Visa hela »

28 mar 2019

Har aldrig ätit här, har dock besökt det här haket flertalet gånger för att bli underhållen. Landet måste ha en riktigt bra bokare med fingret på pulsen vad gällande indie-scenen. De bokar alltid riktigt okända, skitbra band som överras... Visa hela »

25 maj 2019

Dom tog sig aldrig tiden att komma och göra rent det smutsiga bordet och lämna över menyer. Det var tydligen viktigare att stå och prata med varandra och ta hand om disk. Under all kritik. Vi reste oss och gick!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.