Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Marie Laveau

3,6 • 5 recensioner
Marie Laveau

Marie Laveau vid Mariatorget står sig starkt som en av Söders kanske mest populära mötesplatser. I den vitkaklade restaurangdelen serveras amerikansk comfort food med inspiration från Louisiana och New Orleans. En avslappnad restaurang som välkomnar familjer lika mycket som kompisgäng. Här hittar du även deras prisbelönta cocktailbar, Little Quarter, samt den populära nattklubben som fylls av fester och dj:s varje helg.

Se även Love Food Café

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 jun 2016

Trevlig bar med goda drinkar. Maten faller mig dessvärre inte i smaken. Hel fisk eller hel kyckling passar inte den som inte gillar att gnaga på ben. Bad att få beställa ett gång sidorätter istället men det uppskattades inte. Slutade med att vi fick "lå... Visa hela »

11 jan 2015

Jag har ätit brunch (som serveras à la carte) en gång samt en snabb burgarmiddag i baren en gång på Marie Laveau. Hamburgaren är grym! Inte den absolut bästa jag ätit, men riktigt god. Inte jättestor dock, kan tänka mig att folk som är stor... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

En favorit. Det finns mycket att välja på i meny, maten är vällagad och väldigt god. Konceptet är vattentätt och jag gillar de olika miljöerna med barhäng i fronten och matsalen längre in. Har tagit med alla typer av sällskap hit från AW... Visa hela »

22 sep 2016

Bra mat o kul att gå hit m kompisgänget

2 feb 2015

Jag har varit på Marie Laveau många gånger. Både ätit middagar, bruncher, druckit drinkar och dansat nere i källaren. Gillar verkligen det här stället, både känslan och maten. Personalen är avslappnade på rätt sätt men också... Visa hela »