Dryck Vinbar

4,1
8 betyg
$$
Vinbar
Dryck Vinbar
4,1
8 betyg

”Vinnörderi utan snobberi” tjoar Dryck Vinbar som ligger precis intill Mariatorget. Här hittar du viner med fokus på småskalighet, ekologiskt, biodynamiskt och hållbarhet. Dryck vinbar har också en hel del svenska viner som landar i fin samklang med deras fokus på svenska råvaror i köket, som en ost- och charktallrik med enbart svenska gårdsostar och charkuterier.

Dryck Vinbar, ligger på folkfyllda Swedenborgsgatan och drivs av mat- och vinentusiasten Carro Tallving. Med Dryck Vinbar vill hon erbjuda en avslappnad, personlig och ambitiös mötesplats för alla som vill ta del av medvetet producerade drycker och bra barmat. Att få gäster att våga prova nytt och upptäcka nya vinvärldar är en ständig ambition. Hantverk och smak präglar urvalet. Här finns något för alla, noviser som riktiga vinfanatiker. Den välbesökta uteserveringen är ensam i sitt slag i området, den är nämligen inglasad och bjuder in till häng året runt.

Ambitiöst och ekologiskt är en röd tråd. För den som föredrar alkoholfritt i glaset erbjuds även moderna drycker som must, kombucha och lyxig läsk. Vill man fördjupa sig extra i dryckesvärlden kan man boka Dryckesateljén, ett chambre séparée där man bland annat arrangerar vinprovningar, möten och andra events. Håll även utkik efter olika dryckesrelaterade happenings i själva baren.

Beställ gärna ”Vinprovning på egen hand” ur dryckeslistan. Då får du ett rött, ett vitt och ett oranget vin inklusive en klok folder om hur man provar vin. En enklare snabbväg till vinprovning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Dryck Vinbar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
8

Recensioner av Dryck Vinbar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mysigt ställe men väldigt trångt. Bra urval av viner och andra drycker.

Trångt men mysigt. Väl utvald vinlista lite spännande magnumflaskor som öppnas för dagen. Kunnig personal som guidar en rätt.
Men det finns bättre barer med lite mer varierat utbud på glas-vin. Men helt klart värt besök och återbesök

Murrigt litet ställe med stor potential. Kul med dagens vin! Men för ett ställe som kallas 'Dryck' hade jag hoppats på ett vassare utbud av mousserande viner.

Listad i: Vinkväll, Södermalm

mysig med varm känsla, en av de bästa charkbrickorna jag smakat....även om vi fick vänta länge innan den serverades.....kommer gärna tillbaks

Texten har översatts automatiskt.

En härlig bar om du verkligen vill koppla av och njuta av noggrant utvalda vin, öl eller icke-alkoholhaltiga drycker. Ägare är verkligen i naturliga viner så valet och kvalitet är lysande, men det är inte en snobbig plats alls. Bra snacks och fantastisk interiö...

SÅ BRA!! Stans mysigaste vinbar! Äntligen!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
8

Representerar du Dryck Vinbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Dryck Vinbar?

Vi har klassificerat Dryck Vinbar som:

  • Vinbar
  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Dryck Vinbar?

Dryck Vinbar ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Dryck Vinbar?

På Dryck Vinbar serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Skandinaviskt
  • Svenskt

Har Dryck Vinbar uteservering?

Ja, Dryck Vinbar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Dryck Vinbar?

Dryck Vinbar ligger på Swedenborgsgatan 1, 118 48, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 50m).