Dryck Vinbar

4,0
6 betyg
Redigera Dryck Vinbar

”Vinnörderi utan snobberi” tjoar Dryck Vinbar som ligger precis intill Mariatorget. Här hittar du viner med fokus på småskalighet, ekologiskt, biodynamiskt och hållbarhet. Dryck vinbar har också en hel del svenska viner som landar i fin samklang med deras fokus på svenska råvaror i köket, som en ost- och charktallrik med enbart svenska gårdsostar och charkuterier.

Dryck Vinbar, ligger på folkfyllda Swedenborgsgatan och drivs av mat- och vinentusiasten Carro Tallving. Med Dryck Vinbar vill hon erbjuda en avslappnad, personlig och ambitiös mötesplats för alla som vill ta del av medvetet producerade drycker och bra barmat. Att få gäster att våga prova nytt och upptäcka nya vinvärldar är en ständig ambition. Hantverk och smak präglar urvalet. Här finns något för alla, noviser som riktiga vinfanatiker. Den välbesökta uteserveringen är ensam i sitt slag i området, den är nämligen inglasad och bjuder in till häng året runt.

Ambitiöst och ekologiskt är en röd tråd. För den som föredrar alkoholfritt i glaset erbjuds även moderna drycker som must, kombucha och lyxig läsk. Vill man fördjupa sig extra i dryckesvärlden kan man boka Dryckesateljén, ett chambre séparée där man bland annat arrangerar vinprovningar, möten och andra events. Håll även utkik efter olika dryckesrelaterade happenings i själva baren.

Beställ gärna ”Vinprovning på egen hand” ur dryckeslistan. Då får du ett rött, ett vitt och ett oranget vin inklusive en klok folder om hur man provar vin. En enklare snabbväg till vinprovning.

Användarbilder på Dryck Vinbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Dryck Vinbar av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 apr 2019

Mysigt ställe men väldigt trångt. Bra urval av viner och andra drycker.

7 jun 2019

Trångt men mysigt. Väl utvald vinlista lite spännande magnumflaskor som öppnas för dagen. Kunnig personal som guidar en rätt.
Men det finns bättre barer med lite mer varierat utbud på glas-vin. Men helt klart värt besök och återbesök

22 apr 2020

Murrigt litet ställe med stor potential. Kul med dagens vin! Men för ett ställe som kallas 'Dryck' hade jag hoppats på ett vassare utbud av mousserande viner.

Listad i: Vinkväll, Södermalm
14 okt 2018

mysig med varm känsla, en av de bästa charkbrickorna jag smakat....även om vi fick vänta länge innan den serverades.....kommer gärna tillbaks

3 aug 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

En härlig bar om du verkligen vill koppla av och njuta av noggrant utvalda vin, öl eller icke-alkoholhaltiga drycker. Ägare är verkligen i naturliga viner så valet och kvalitet är lysande, men det är inte en snobbig plats alls. Bra snacks och fantastisk interiö... Visa hela »

1 nov 2017

SÅ BRA!! Stans mysigaste vinbar! Äntligen!