Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Okie Doughkie Pizzeria

4,7
13 betyg
Redigera Okie Doughkie Pizzeria

På Okie Doughkie lyder ledorden högkvalitativa råvaror, från pizzadeg till topping. Ett stenkast från Tyresö Centrum strax utanför Stockholm hittar man pizzarestaurangen som sedan hösten 2020 serverar sina gäster såväl pizza som våfflor, milkshakes, vin eller Beera Moretti – äkta italiensk öl.

Konceptet på Okie Doughkie är simpelt, men utan kompromisser. Här får du komponera ihop valfri pizza utifrån deg, sås och topping. Alla råvaror och ingredienser ändras efter säsong och efterfrågan, men oftast hittar du hembakad surdeg enligt traditionella recept i Neapel samt glutenfria alternativ. Såser som pomodoro, carbonara och barbeque erbjuds och bland alla toppings hittar du veganska och vegetariska alternativ såväl som fisk och kött. Är man sugen på något sött finns även Okie Doughkies våffla – med glass från Lejonet & Björnen.

Lokalen har en industriinspirerad stil med enkel bistrokänsla som ger en avslappnad men inbjudande atmosfär oavsett om man är på plats för att äta lunch eller middag, och vill man hellre köpa med sig maten hem går det utmärkt att beställa som take away.

Till Okie Doughkie kommer den som är sugen på pizza i avslappnat stuk med hög kvalitet långt bort från vita dukar. Stavros och hans medarbetare vill skapa en familjär känsla och välkomna till ett hemtrevligt häng, oavsett om man bara ska ta en öl på vägen hem eller ska äta middag med vännerna.

Användarbilder på Okie Doughkie Pizzeria Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 apr 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har provat några av de högst rankade pizzarestaurangerna som listas på denna webbplats. Ärligt talat tycker jag att det här är det bästa. En riktig dold pärla med tanke på att den är undangömd ute i Tyresö. Ändå bryr sig ä... Visa hela »

4 dec 2021

Absolut de bäst smakande pizzorna i Stockholm! Varför?
Det ska jag tala om för er.
För det första är Stavros (ägaren) riktig trevlig och bjuder på service av högsta nivå. Lokalen är enkelt inredd men inbjudande och konceptet pizza/vå... Visa hela »

5 nov 2021

Underbara pizzor!
Alla andra pizzerior är chanslösa i jämförelse dessa fantastiska pizzor!!!
Kommer aldrig äta pizzor från nån annat ställe. Så seriös i sitt sätt att göra pizzor, som ett hantverk med kärlek!

3 nov 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Stockholms bästa pizza đŸ€€

20 okt 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

pizzan och våfflan var perfekt, oklanderlig service!!

5 aug 2021

Vilka FANTASTISKA våfflor, har aldrig ätit godare och super färska råvaror!! Lätt bästa våfflan i Stockholm!

20 maj 2021

Jätte god pizza och våfflor, över förväntan. Sjukt trevlig kille som jobbar där och jätte fint. Kommer absolut åka tillbaka dit!

14 apr 2022

7 feb 2022

16 nov 2021

16 nov 2021

21 okt 2021

21 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.