Recension av Ön – av Marcus C.

Ön

·

Sommaren 2021: Ny meny och mer fokus på barhäng. Vi kom hit förmodligen en av sommaren hittills varmaste kvällar typ 28 grader kl 20 i skuggan. Inget bokat bord utan chansade på drop-in. Vi hade tur och fick bord kl 21 för 6 personer.

Lite tråkigare service detta året jämfört med förra. Inte samma härliga varma känsla riktigt. Sen har de byggt hela stället på förra årets parkering/gräsmatta. Missförstå mig rätt, iår var stället enormt. Stämningen riktigt trevlig.

Fick platserna vid ”långbordet” där man sitter bredvid andra gäster också. Gillar lösningen! Jag provade razor clams, iberico, potatisen och blomkålen. Lagom för 2 personer! Börjar med det bästa musslorna i konservburk var sjukt gott. Kan ej beskrivas måste provas. Köttet också smarrigt med god hetta i såsen på toppen. Tillbehören beskrivs som veggies och var verkligen tillbehör till köttet. Lite tråkigt för vegetarianer.

Sammanfattningsvis har de skapat magi denna sommaren också. Trevlig bar med god service glömde jag nästan nämna. Kom tidigt om ni inte gillar att köa. Observera att kön till restaurangen är separat och sjukt mycket kortare.

Sommaren 2020:
Supergott stundvis! Vi provade burrata, majskolvar, flatbread, aubirgine och blomkålen. Lagom mycket mat till två för en sen lunch i solen. Deras lemonad var väldigt fräsch och god. Vid återbesök hade jag beställt majsen, burrata och deras flatbread som var gudomligt. Trevlig miljö och nytänkande med stort långbord där flera sällskap får plats.