Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ön

4,2
5 recensioner
Ön

Kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessmans tillfälliga sommarkrog 2020 på Långholmen består av trädgårdsbar och utomhusrestaurang i en lummig, naturnära miljö. På menyn finner man somriga smårätter och en hel del grillat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jul 2020

Sååå läckert med en sommarrestaurang på Långholmen! När det dessutom är Adam & Albin som står bakom kan det inte bli bättre. Allt på menyn ser lika gott ut, inte lätt att välja. Får bli att komma tillbaka. Avspänd... Visa hela »

6 aug 2020

Allt smakade riktigt gott, särskilt bläckfisken, majskolven och tartaren😍. På lunchen är det lugnare stämning men kan tänka mig att det riktigt nice på kvällarna.
Restaurangen Adam och Albin finns på listan och blir riktigt sugen på att besö... Visa hela »

9 aug 2020

Fantastisk miljö en varm och solig sommardag. Vi var där för lunch men valde att köra på lite mer än vanligt för att testa så många rätter som möjligt. Allt smakade väldigt bra och portionerna var generösa vilket gjorde oss alldeles... Visa hela »

6 aug 2020

Supergott stundvis! Vi provade burrata, majskolvar, flatbread, aubirgine och blomkålen. Lagom mycket mat till två för en sen lunch i solen. Deras lemonad var väldigt fräsch och god. Vid återbesök hade jag beställt majsen, burrata och deras flatbread som var... Visa hela »

31 jul 2020

+++ Absolut ett ställe du ska gå till i sommar! Häftigt och smart koncept. Tog var sin frozen rasberry margarita som var väldigt god och vi beställde 3 rätter tillsammans (vi kunde tagit en till köttet var väldigt mättande ). Det var smakrikt, gott, små... Visa hela »