Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ön

3,6
16 betyg
Redigera Ön

Kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessmans tillfälliga sommarkrog 2020 på Långholmen gör comeback under sommaren 2021. Här hittar man en trädgårdsbar och utomhusrestaurang i en lummig, naturnära miljö.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jul 2021

Trevligt, avslappnade ställe att hänga på.
Hade hört så mycket bra om Ön från
Förra året så hade rätt höga förhoppningar som tyvärr inte levdes upp till. Dock var det verkligen ett super härligt ställe att... Visa hela »

22 aug 2021

Matmässigt var det en klockren fyra, men i övrigt gillade jag det inte riktigt. Festivalstämning med tält, lerig mark, reklamparasol och hög musik (inget ont om det). Fattar att folk kan gilla det, men personligen tycker jag det blev lite väl sunkigt. Sen var det vä... Visa hela »

23 jul 2020

Sååå läckert med en sommarrestaurang på Långholmen! När det dessutom är Adam & Albin som står bakom kan det inte bli bättre. Allt på menyn ser lika gott ut, inte lätt att välja. Får bli att komma tillbaka. Avspänd... Visa hela »

26 aug 2021 · Uppdaterad

Men herregud vad bra det är!

Riktigt god och lyxig mat i avslappnad miljö. Festivalstämningen som andra beskriver i sina recensioner är 100% korrekt. Och ja, regnar det kanske det blir lite lerigt men själv tycker jag att det är riktigt härligt att få... Visa hela »

16 aug 2021 · Uppdaterad

Besökte tyvärr inte förra året så kan inte göra en jämförelse från besöket iår. Har egentligen alla förutsättningar för ett mycket bättre betyg, men de snubblar på värde för pengar. Servicen var bra, maten... Visa hela »

6 aug 2020

Allt smakade riktigt gott, särskilt bläckfisken, majskolven och tartaren😍. På lunchen är det lugnare stämning men kan tänka mig att det riktigt nice på kvällarna.
Restaurangen Adam och Albin finns på listan och blir riktigt sugen på att besö... Visa hela »

6 aug 2020 · Uppdaterad

Sommaren 2021: Ny meny och mer fokus på barhäng. Vi kom hit förmodligen en av sommaren hittills varmaste kvällar typ 28 grader kl 20 i skuggan. Inget bokat bord utan chansade på drop-in. Vi hade tur och fick bord kl 21 för 6 personer.

Lite tråkigare se... Visa hela »

9 aug 2020

Fantastisk miljö en varm och solig sommardag. Vi var där för lunch men valde att köra på lite mer än vanligt för att testa så många rätter som möjligt. Allt smakade väldigt bra och portionerna var generösa vilket gjorde oss alldeles... Visa hela »

31 jul 2020

+++ Absolut ett ställe du ska gå till i sommar! Häftigt och smart koncept. Tog var sin frozen rasberry margarita som var väldigt god och vi beställde 3 rätter tillsammans (vi kunde tagit en till köttet var väldigt mättande ). Det var smakrikt, gott, små... Visa hela »

31 jul 2021

Alltid supernöjd efter att ätit på Adam & Albins restauranger. Servicen var kanon och maten likaså. Efter vår sittning gick vi till baren, det regnade och var full i baren, men barpersonalen trollade fram några stolar, en pall som blev ett bord och en flaska vä... Visa hela »

1 sep 2021

Väldigt trevligt med middag i en trädgård och sån härlig festivalkänsla🥳

Om man ska berätta lite mer om besöket på ÖN då; ​
- Bra service
- Smarriga drinkar
- Maten var god men TYVÄRR levererade inte alla rä... Visa hela »

4 aug 2021

Vi åt middag på Ön och hade förmodligen lite för höga förväntningar på detta hajpade ställe. Har inget emot att betala ordentligt för god mat men smaklökarna hade inget att hämta här, hade förväntat mig ordentlig smak... Visa hela »

6 aug 2021

Så dyrt med tanke på vad man får!!! Enkelt trevligt ställe men maten är inte på långa vägar värt priset. Vi fick in en liten bit bläckfisk och en liten tallrik med frästa räkor. Summa 600 kronor, obs! Noll tillbehör = inga grö... Visa hela »

8 aug 2021

Älskade ön förra året. I år mellanting mellan vattenfestival och Pride alldeles för kommersiellt för mig. Fortfarande god mat och mycket bra service men stämningen och all reklam är inte vad jag hade väntat mig,

23 aug 2021

22 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.