Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Phil's Burger Kungsholmen

3,3
10 recensioner

Phil's Burger Kungsholmen

3,3
10 recensioner

Användarbilder på Phil's Burger Kungsholmen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2019

Burgarna är ok, sötpotatispommesen är ok, lokalen är ok. Om man ska ha en burgare till lunch är det ett bra ställe, varken mer eller mindre.

21 dec 2014

Faktum är att jag har satt en femma på Phils på Gärdet. Anledningen till fyran här på Kungsholmen är för att jag en gång (av två) hade en lite sämre upplevelse. Inte dålig, men inte den fantastiska "bästa-burgaren-i-stan"... Visa hela »

6 apr 2015 · Uppdaterad

Riktigt bra halloumiburgare. Trevligare lokal än på Gärdet, även om det inte är något fel på den heller.

12 mar 2019

Här testade jag deras relativt nya "Crispy Vegan" burgare. Är du vegan? Då kommer du älska den här burgaren. Väldigt lik kyckling i konsistens men helt vegansk. Apropå vegansk mat, ska du nog också testa "The Beyond burger" när du ä... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Phill´s är helt ok, menyn funkar. Det är enkelt och det är tillgängligt. I den hårda konkurrensen så ligger de kring snittet. Funkar om man är i närheten och är sugen på burgare och kanske bara hänga lite kort med kompisarna över n... Visa hela »

12 maj 2014

Jag vågar mig på att tycka till efter två besök.

Mina förväntningar var skyhöga efter hypen som pågått på Instagram med fantastiska bilder på juicy hamburgare och glada människor.

Jag blev så besviken vid mit... Visa hela »

7 sep 2015 · Uppdaterad

Förstår inte riktigt hypen, ja burgaren var god, ja pommes var också goda, men lokalen kändes riktigt ofräsch för att vara ärlig. Kladdiga bord, man beställde i baren – så ocharmigt för det priset man ändå betalar. Vi fick be om d... Visa hela »

3 jun 2015

Goda hamburgare

20 dec 2016

Beställ inte utkörning härifrån med Foodora el dyl. Jag har beställt ett par ggr men får aldrig de saker jag angivit och betalat för. Antingen så levereras fel rätter eller så uteblir delar av beställningen. Särskilt tryffelmajonnä... Visa hela »

14 aug 2015

Precis som amerikanska hamburgare! God sås och otroligt färska ingredienser!