Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Primitivo di Papa Gabi

0,0 • 0 recensioner
Primitivo di Papa Gabi

Antipasti, pizza, pasta, risotto, grillat, dolci… På kvarterskrogen Primitivo di Papa Gabi mitt i Älvsjö serveras traditionella italienska rätter i modern miljö med en elegant touch. Här kan man både äta och mötas upp över en fördrink eller bara ta ett glas vin.

Primitivo di Papa Gabi huserar på Älvsjö torg nära tunnelbanan och här är det italienskt så det förslår. Menyn är fylld med italienska specialiteter - allt från bruschetta till färsk pasta, saffransrisotto, klassiska pizzor, rustika varmrätter och italienska desserter finns att hitta bland rätterna. Även dryckesmenyn är generös och bjuder förutom vin på bland annat fördrinkar som Aperol Spritz och Dry Martini.

Matlagningen är traditionell och okomplicerad, men miljön är desto mer modern. Här sitter man och äter i eleganta, klädda stolar och soffor med stilren inramning. Väggarna pryds av modern konst och i taket hänger lampor i mässing och glas. På de upplysta hyllorna samsas dryckesflaskor, inte minst italienska. Sommartid kan man även slå sig ner utomhus, på restaurangens uteservering med fri utsikt över torget.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Primitivo di Papa Gabi!