Recension av Restaurang Artilleriet – av Mimmi S.

Äntligen har jag varit förbi här! Som jag längtar i månader men det har aldrig blivit av. Har dock bara varit här och druckit lite bubbel än men kommer garanterat gå tillbaka för maten.

Stället ligger centralt vid Östermalm, precis vid armémuseet. Alltså bara 5 min från tunnelbanan där. Inomhus är det ganska så stort, mycket sittplatser. En trevlig bar där det även visas upp fika och sötsaker. Fint inträtt och fina glas! ( alltid ett plus i kanten för de )
Dom har även en uteservering med ”sackosäcksfotöljer” och vanliga bord med stolar. Solen låg på på uteserveringen hela tiden under dagen när vi var där, super skönt!

Till solen behövdes lite bubbel och cavan smakade bra, var riktigt god, speciellt till priset 60kr/ glas eller 300kr flaskan!!

Något jag föll för innan jag ens hade varit här, de var när jag kikade menyn på deras hemsida. Har aldrig fastnar för precis ALLT. men speciellt alla smårätter som förrätter och aw-rätterna. När jag besöker stället nästa gång är sannolikheten stor att jag bara äter alla förrätter, ser så goda ut!!

Nu speciellt till sommarn känns detta som de perfekta stället att sätta sig med lite bubbel och småplock en dag i solen.. igen.