Testade deras friterade kolja med havre osv. Den var lite annorlunda, märklig smak kombination men funkade helt ok. Tre klassiker såg mycket godare ut! Urdumt system att man ska beställa vid kassan och sen kommer de ut med maten men ingen organiserar vart man ska sitta osv. Vi fick d...
Mycket gott och trevligt. Jag var här en lugn söndag så fick också sitta i lugn och ro. Härligt med en så bra restaurang i ett museum. Åt en vegetariskrätt som jag härna hade sett någon sås till, i övrigt gott.
Synd på så rara ärtor!
Allt hade kunnat bli fantastiskt. Som museet är. Istället blev restaurangen slamrig med outhärdlig akustik och trots lovorden om top notchdesign är känslan ungefär knappt bättre än en skolmatsal. Långsam och oe...
Rörig inredning, tråkigt ljus - men inressanta föremål- slamrigt. Lite och dyr mat. Kall potatis. Hoppas att det här att fixa till för här behövs verkligen en bra restaurang.
Tre stjärnor med plus får restaurangen. Tyckte det var jättegott! Tog en vegetarisk dagens och den smakade mums. Och kaffe med liten efterrätt var också gott. Kan hålla med om att det var slamrigt, men i övrigt fin miljö. Är nöjd med besöket...
För den som vill vänta 25 minuter på en smaklös kålpudding för 130 kronor och trängas vid samma bord som övriga gäster (typ skolbespisning), är denna restaurang ett utmärkt lunchval. Annars finns det en uppsjö av bättre lunchstä...
Fantastiskt museum, katastrofal restaurang. Kall soppa, servitrisen som elegant hällde upp den varnade för värmen, varvad av dagens torskbit med blomkålscremé, kålsallad, rostad mandel & smör som i stort sett ändå mest smakade fadd. Konceptet lan...
Idag besökte jag Nationalmuseum och restaurangen. Kalops var på lunchmenyn.
Den smakade inte som en kalops ska smaka, riktigt smaklös.
Hade ätit hälften då brandlarmet gick och det var inte första ggn det hände. Fick lämna min halvätna t...
Det här är inte bra på flera sätt. För det första är det huggsexa om att få bord. Människor står överallt för att först få ett ledigt bord, eftersom det inte finns ngn hovmästare. Det blir därför oerhört rö...