Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Nationalmuseum

1,4
7 recensioner
Restaurang Nationalmuseum

Nationalmuseums restaurang drivs av Fredrik Eriksson (Långbro Värdshus, Restaurang Asplund), och för utsmyckningen står kända svenska formgivare. Här kan man fika, ta en långlunch eller slinka in för ett glas. På eftermiddagen tar Glasbaren över med mat och dryck, och kvällstid förvandlas lokalen till en tjusig festvåning.

Användarbilder på Restaurang Nationalmuseum

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan 2019

Synd på så rara ärtor!
Allt hade kunnat bli fantastiskt. Som museet är. Istället blev restaurangen slamrig med outhärdlig akustik och trots lovorden om top notchdesign är känslan ungefär knappt bättre än en skolmatsal. Långsam och oe... Visa hela »

4 feb 2020

Tre stjärnor med plus får restaurangen. Tyckte det var jättegott! Tog en vegetarisk dagens och den smakade mums. Och kaffe med liten efterrätt var också gott. Kan hålla med om att det var slamrigt, men i övrigt fin miljö. Är nöjd med besöket... Visa hela »

3 jan 2019

Rörig inredning, tråkigt ljus - men inressanta föremål- slamrigt. Lite och dyr mat. Kall potatis. Hoppas att det här att fixa till för här behövs verkligen en bra restaurang.

11 apr 2019

För den som vill vänta 25 minuter på en smaklös kålpudding för 130 kronor och trängas vid samma bord som övriga gäster (typ skolbespisning), är denna restaurang ett utmärkt lunchval. Annars finns det en uppsjö av bättre lunchstä... Visa hela »

6 jan 2019

Fantastiskt museum, katastrofal restaurang. Kall soppa, servitrisen som elegant hällde upp den varnade för värmen, varvad av dagens torskbit med blomkålscremé, kålsallad, rostad mandel & smör som i stort sett ändå mest smakade fadd. Konceptet lan... Visa hela »

4 dec 2018

Idag besökte jag Nationalmuseum och restaurangen. Kalops var på lunchmenyn.
Den smakade inte som en kalops ska smaka, riktigt smaklös.
Hade ätit hälften då brandlarmet gick och det var inte första ggn det hände. Fick lämna min halvätna t... Visa hela »

16 nov 2018

Det här är inte bra på flera sätt. För det första är det huggsexa om att få bord. Människor står överallt för att först få ett ledigt bord, eftersom det inte finns ngn hovmästare. Det blir därför oerhört rö... Visa hela »