Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Nationalmuseum

1,2 • 6 recensioner
Restaurang Nationalmuseum

Nationalmuseums restaurang drivs av Fredrik Eriksson (Långbro Värdshus, Restaurang Asplund), och för utsmyckningen står kända svenska formgivare. Här kan man fika, ta en långlunch eller slinka in för ett glas. På eftermiddagen tar Glasbaren över med mat och dryck, och kvällstid förvandlas lokalen till en tjusig festvåning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan 2019

Synd på så rara ärtor!

Allt hade kunnat bli fantastiskt. Som museet är. Istället blev restaurangen slamrig med outhärdlig akustik och trots lovorden om top notchdesign är känslan ungefär knappt bättre än en skolmatsal. Långsam o... Visa hela »

11 apr 2019

För den som vill vänta 25 minuter på en smaklös kålpudding för 130 kronor och trängas vid samma bord som övriga gäster (typ skolbespisning), är denna restaurang ett utmärkt lunchval. Annars finns det en uppsjö av bättre lunchstä... Visa hela »

6 jan 2019

Fantastiskt museum, katastrofal restaurang. Kall soppa, servitrisen som elegant hällde upp den varnade för värmen, varvad av dagens torskbit med blomkålscremé, kålsallad, rostad mandel & smör som i stort sett ändå mest smakade fadd. Konceptet lan... Visa hela »

3 jan 2019

Rörig inredning, tråkigt ljus - men inressanta föremål- slamrigt. Lite och dyr mat. Kall potatis. Hoppas att det här att fixa till för här behövs verkligen en bra restaurang.

4 dec 2018

Idag besökte jag Nationalmuseum och restaurangen. Kalops var på lunchmenyn.

Den smakade inte som en kalops ska smaka, riktigt smaklös.

Hade ätit hälften då brandlarmet gick och det var inte första ggn det hände. Fick lämna min halvä... Visa hela »

16 nov 2018

Det här är inte bra på flera sätt. För det första är det huggsexa om att få bord. Människor står överallt för att först få ett ledigt bord, eftersom det inte finns ngn hovmästare. Det blir därför oerhört rö... Visa hela »