Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sushikungen

2,0
1 recension
Sushikungen

Lite oväntat läge vid Kungens Kurva har den här sushibaren som får sushisugna gäster att ta en rejäl omväg för den råa läckerheten. En liten specialare är majonnäsklickarna som flera av laxalternativen garneras med. Annars erbjuds bland annat omtyckt vegosushi, finfin temaki och välsmakande dippsåser - allt omsorgsfull upplagt och smakfullt presenterat. Vid sidan om sushi serverar Sushikungen dessutom kaffe och bakverk i sitt café.

Användarbilder på Sushikungen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sushikungen av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 sep 2018

Var på Ikea och svängde förbi Sushikungen. Inte så förtroendeingivande namn, så förväntningarna var inte så höga på förhand direkt.

Väl inne på stället infriades förväntningarna ganska exakt. Sunkigt... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 dec 2018

Försöker att leverera bästa sushi och hälsorätter med högsta kvalité! Många av grönsaker samt frukter kommer från närodlad egen gård! Prova smaken-;)WA

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.