Recension av The Fishery Teatern – av Charlotte A.
Malin Söderström vet vad hon pysslar med. Här kan du äta mat mellan 115-135kr och som hon själv citerar "det bästa från olika vatten och regioner i världen på vårt sätt". Sallad, gryta, burgare, tacos och calamares - allting givetvis med huvudråvarorna fisk och skaldjur.
Vid mitt besök åt jag tacosen gjord på gravad regnbåge, coleslaw carib, friterad purjolök, koriander och tortillabröd 115kr. Sjukt häftig syra och perfekt gravad fisk. Då detta är en maträtt som är ofta återkommande på min tallrik blir jag kräsen och jag tyckte att det saknades lite syrlighet och sötma, kanske skulle några bitar mango göra sig bra för att få smaklökarna att poppa till. Men, utöver det givetvis väldigt gott och mättande!
Som med alla andra restauranger i Teatern äts maten i deras mathall som är otroligt populär och snyggt konstruerad med småbord, långbord och en läktare som passar för alla tillfällen.