I Täby Deli-området i Täby Centrum ligger en liten bit av Italien i form av Trattoria Grazie, en italiensk restaurang där det finns något för alla: traditionella napolitanska pizzor, färsk pasta, sallader och hemgjord gelato.

Grazie vill erbjuda det bästa av Italien i Stockholm. Här ska det finnas något för alla, stora som små, vänner som familj. Trattoria Grazie är inhyst i Täby Deli, restaurangdelen i Westfield Täby Centrum, där man har skapat en oas i Italiens färger. Kom in och koppla av en stund under olivträdet, ta en paus från shoppingen eller kom in på en avslappnad lunch eller middag och låt smakerna föra dig till en liten italiensk trattoria – åtminstone i sinnet.

Pasta, pizza, eller sallad? Menyn tar dig på ett kick till Italien, med noga utvalda råvaror som köpts från italienska gårdar i enlighet med restaurangens farm to table-koncept. Avsluta med hemgjord gelato från glassbaren på italienskt vis, eller varför inte en nutellapizza? Under lunchtid serveras en enklare meny med pizza, pasta och insalata. Kvällstid satsar man på fler varianter, tillsammans med en barnmeny i samma stuk som övriga rätter.

Se även Trattoria Grazie Sjöstan, Trattoria Grazie Liljeholmen

Användarbilder på Trattoria Grazie Täby Centrum Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 maj 2022

Sämsta någonsin. Kall, sjukt snålt med pålägg och liten som en barnpizza. Ett rån för 170kr

13 okt 2020

Supergott och trevlig personal