Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

van der Nootska palatset

5,0
3 betyg
Redigera van der Nootska palatset
van der Nootska palatset

Ibland behöver man en extraordinär plats för att fira en extraordinär dag. Vare sig det gäller bröllop, fest, födelsedagskalas, en mindre bankett eller någonting liknande ligger anrika van der Nootska palatset på Södermalm. Här firar man på bästa möjliga sätt i det vackra huset med 1600-talsstil.

Kanske är det inte alla som känner till det van der Nootska palatset. Mellan Slussen och Mariatorget, på Sankt Paulsgatan, ligger den ståtliga byggnaden lagom gömd. Många kommer hit för en konferens i ståtliga lokaler, men man kan lika gärna slinka in för en lunch eller helt enkelt bara för att insupa atmosfären. Lunchrestaurangen serverar en veckomeny med nordiska och sydeuropeiska smaker, och är du mer törstig än hungrig kan du likväl komma in för att njuta av ett glas. Under sommarmånaderna öppnar van der Nootska palatset upp sin lummiga innergård som rymmer flera sällskap.

Kanske är palatset mest känt för sina konferens- och festmöjligheter. Lokalerna, med anor från 1600-talet, skapar ett majestätiskt välkomnande som gör det enkelt att känna sig som hemma. Här finns det flera konferensrum och festvåningar i olika storlekar, varav alla har välbevarade originaldetaljer såsom kakelugnar och väggmålningar.

Se även Lumafabriken, Eatery Sundbyberg, Eatery Gärdet, Eatery Kungsholmen

Användarbilder på van der Nootska palatset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska palatset av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jan 2019 · Uppdaterad

Uppdaterat:

Van der nootska levererar ännu en gång! Mormor vill gärna gå hit och äta, och jag följer gärna med. Lunchen var även denna gången god. Dagens lunch var Oxrullader med lök och senap i, tunt skuret äpple på samt bruns... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris!
27 feb 2020

Jag har varit här på julbord och det är ett av de bästa julborden jag varit på. De hade allt man vill ha på ett julbord, kan starkt rekommendera!

22 jan 2021

Vi åt julbordet, mycket väl anpassat till nu gällande restriktioner.
Bordsservering av rikligt fyllda tallrikar där smakerna utsökt kompletterade varandra. Flera rätter stack ut på nyskapat sätt.
Vacker miljö och vänlig, tillmötesgå... Visa hela »