Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

van der Nootska Palatset

5,0
3 recensioner
van der Nootska Palatset

Ibland behöver man en extraordinär plats för att fira en extraordinär dag. Vare sig det gäller bröllop, fest, födelsedagskalas, en mindre bankett eller någonting liknande ligger anrika gamla van der Nootska Palatset på Södermalm. Här firar man på bästa möjliga sätt i det vackra huset med 1600-talsstil.

Kanske är det inte alla som känner till det van der Nootska Palatset. Precis intill Mariatorget, på Sankt Paulsgatan, ligger den ståtliga byggnaden lagom gömd. Många kommer hit för en konferens i ståtliga lokaler, men man kan lika gärna slinka in för en lunch eller helt enkelt bara för att insupa atmosfären. Lunchrestaurangen serverar en veckomeny med nordiska smaker och är du mer törstig än hungrig, kan du likväl komma in för att njuta av ett glas. Under sommarmånaderna öppnar van der Nootska Palatset upp sin lummiga innergård som rymmer flera sällskap.

Kanske är palatset mest känt för sina konferens- och festmöjligheter. Lokalen, med anor från 1600-talet, skapar ett majestätiskt välkomnande som gör det enkelt att känna sig som hemma. Salongen och konferenslokalen rymmer upp till 130 personer och passar därmed utmärkt för allt från födelsedagkalas och bröllop till middag eller möten.

Se även Eatery Luma Park, Eatery Sundbyberg, Eatery Gärdet, Eatery Kungsholmen

Användarbilder på van der Nootska Palatset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från van der Nootska Palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska Palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska Palatset av Mimmi S.
  • Bild från van der Nootska Palatset av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 jan 2019 · Uppdaterad

Uppdaterat:

Van der nootska levererar ännu en gång! Mormor vill gärna gå hit och äta, och jag följer gärna med. Lunchen var även denna gången god. Dagens lunch var Oxrullader med lök och senap i, tunt skuret äpple på samt bruns... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris!
27 feb 2020

Jag har varit här på julbord och det är ett av de bästa julborden jag varit på. De hade allt man vill ha på ett julbord, kan starkt rekommendera!

22 jan 2021

Vi åt julbordet, mycket väl anpassat till nu gällande restriktioner.
Bordsservering av rikligt fyllda tallrikar där smakerna utsökt kompletterade varandra. Flera rätter stack ut på nyskapat sätt.
Vacker miljö och vänlig, tillmötesgå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.