Vi går till Marie

4,7
11 betyg
$$
Restaurang
Bar
Vi går till Marie
4,7
11 betyg

Familjeägd restaurang som är öppen för lunch och middag. Här serveras rätter med en skandinavisk inriktning och menyn är bred, både vad gäller mat och dryck. Det finns även en härlig uteservering att slå sig ned på under årets varmare månader.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Vi går till Marie Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
11

Recensioner av Vi går till Marie

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevligt café/restaurang precis vid Globens T-bana. 30-talet platser på uteserveringen. Bra alternativ till restaurangerna runt Globen.

Det totala intrycket var att om jag bott i området hade jag varit frekvent här. Nu var besöket i samband med fotbollsmatch. Mycket hemtrevligt, bra service och så maten då som var utmärkt husmanskost till bra pris.

Skönt avslappnad stämning, hög ombonad välkomnande faktor. Personalen är verkligen måna om sina gäster. Grymt god älghamburgare med kantarelltoast till förrätt. Rekommenderas verkligen.

Sjukt god mat. Käkade den vegetariska tapastallriken med ett glas rött. Polaren tog en svamppizza, den godaste han någonsin ätit enligt honom! Trevligt ställe

Roligt med ställen som sticker ut, som ger mer än vad man tänkt sig. Enkelt, schysst, skön atmosfär, vällagad mat utan några konstigheter. Tog två olika toast, kantarell och Skagen och ett par kalla fatöl i solen. En bistrorestaurang med grym uteserveri...

Bra läge vid T-bana Globen. Otroligt god mat. Mycket trevlig o social personal. Ägarna Marie o Joakim vet vad kundnytta o service är. Mysigt småsnack när tid finns.

Önskar att fler ställen förstår att man når riktigt långt med själ, hjärta, schysst käk, öppet sinne och en stor maffig uteservering. Ser fram emot öppning av denna i mars månad. Lär bli ett populärt utehäng detta å...

Detta är en pärla vid Globen. Supertrevlig personal, bra mat, fantastiskt ölutbud. Precis den kvarterskrogen som man vill ha runt hörnet. Passar utmärkt som "före-ställe" om man skall på globen eller tele2. Vi hade bokat bord före en konsert oc...

Trevligt ställe och mysigt ställe. Perfekt för aw eller om du vill unna dig en god middag med partner, vänner eller familj.
Trevliga ägare och personal!

En riktig pärla söder om söder
Åt en älgburgare som var helt fantastiskt och som grädde på moset så var personalen riktigt charmig.

När man kom in i Rest så trodde vi att det var ett ölchap för troligtvis satt gäng som var på AW där med öl på borden. GÖR MER REKLAM att det verkligen är en RESTAURANG!!!! Jätte god mat och trevlig personal! Mvh Kenth o Anna

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
11

Representerar du Vi går till Marie?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Vi går till Marie?

På Vi går till Marie serveras bland annat:

  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Vi går till Marie?

Vi går till Marie ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Serverar Vi går till Marie lunch?

Ja, Vi går till Marie har lunchserveringar.

Har Vi går till Marie uteservering?

Ja, Vi går till Marie har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Vilken typ av stämning är det på Vi går till Marie?

Vi skulle beskriva stämningen på Vi går till Marie som mysig och lite lugnare.

Var ligger Vi går till Marie?

Vi går till Marie ligger på Konstgjutarvägen 20, 121 44, Johanneshov. I närheten ligger Globen, Johanneshov. Närmsta tunnelbana är Globen (ca 50m).