Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Vi går till Marie

4,7
9 recensioner
Redigera Vi går till Marie
Vi går till Marie

Familjeägd restaurang som är öppen för lunch och middag. Här serveras rätter med en skandinavisk inriktning och menyn är bred, både vad gäller mat och dryck. Det finns även en härlig uteservering att slå sig ned på under årets varmare månader.

Användarbilder på Vi går till Marie Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Vi går till Marie av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 sep 2020

Trevligt café/restaurang precis vid Globens T-bana. 30-talet platser på uteserveringen. Bra alternativ till restaurangerna runt Globen.

30 okt 2019

Det totala intrycket var att om jag bott i området hade jag varit frekvent här. Nu var besöket i samband med fotbollsmatch. Mycket hemtrevligt, bra service och så maten då som var utmärkt husmanskost till bra pris.

18 nov 2019

Skönt avslappnad stämning, hög ombonad välkomnande faktor. Personalen är verkligen måna om sina gäster. Grymt god älghamburgare med kantarelltoast till förrätt. Rekommenderas verkligen.

13 okt 2020

Bra läge vid T-bana Globen. Otroligt god mat. Mycket trevlig o social personal. Ägarna Marie o Joakim vet vad kundnytta o service är. Mysigt småsnack när tid finns.

8 mar 2020

Detta är en pärla vid Globen. Supertrevlig personal, bra mat, fantastiskt ölutbud. Precis den kvarterskrogen som man vill ha runt hörnet. Passar utmärkt som "före-ställe" om man skall på globen eller tele2. Vi hade bokat bord före en konsert oc... Visa hela »

19 mar 2020

Trevligt ställe och mysigt ställe. Perfekt för aw eller om du vill unna dig en god middag med partner, vänner eller familj.
Trevliga ägare och personal!

10 mar 2020

Önskar att fler ställen förstår att man når riktigt långt med själ, hjärta, schysst käk, öppet sinne och en stor maffig uteservering. Ser fram emot öppning av denna i mars månad. Lär bli ett populärt utehäng detta å... Visa hela »

1 mar 2020

En riktig pärla söder om söder
Åt en älgburgare som var helt fantastiskt och som grädde på moset så var personalen riktigt charmig.

7 dec 2019

När man kom in i Rest så trodde vi att det var ett ölchap för troligtvis satt gäng som var på AW där med öl på borden. GÖR MER REKLAM att det verkligen är en RESTAURANG!!!! Jätte god mat och trevlig personal! Mvh Kenth o Anna

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.