Recension av Whippet Lab – av Fredrik J.
Uppdatering: jag vill verkligen gilla Whippet Lab men jag testade brunchen och specifikt deras eggs florentine som lämnade mycket mer att önska. Äggen ska vara pocherade men av de sex ägg vi fick (vi var tre personer med två ägg per rätt) var endast ett pocherat, medan de övriga fem var kokade till en hård gula. Om man har en rätt som är beroende av de pocherade äggen får man inte misslyckas fem av sex gånger. Tyvärr tror jag den bristande kvalitén på maten blir Whippet Labs undergång.
Har nu varit tillbaka och ätit på Whippet Lab och det märks att man nyss öppnat. Personalen är lite ovan men supertrevlig. Menyn är spännande med små- och mellanrätter från hela världen. Rätterna känns verkligen hemlagade men skulle kunna ha lite mer tryck i smaken. Den märkligaste rätten var en maki med tofu eller räkor som inte serverades med någonting i såsväg (fick be om lite soja), vilket gör en risrulle ganska torr och mäktig. Den rätten kändes malplacerad men i övrigt var det gott. Ölutbudet, drinkarna och barmenyn är ett stort plus.