Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Whippet Lab

2,8
4 recensioner
Whippet Lab

Internationella mellanrätter, mikrobryggd öl från eget bryggeri och social rättvisa står i fokus för Skanstullskrogen Whippet Lab, döpt efter en av ägarnas hund (en whippet). Konceptet är det första av sitt slag i Stockholm och ambitionerna är höga: kocken har tidigare ägt en high end-cateringfirma i Paris och jobbat på restauranger i New York, Chicago och LA.

Användarbilder på Whippet Lab Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Whippet Lab av Katarina D.
  • Bild från Whippet Lab av Katarina D.
  • Bild från Whippet Lab av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2019 · Uppdaterad

Mat, aktivism och mikrobryggeri. Ägarna är passionerade, vill mycket, tycker om mycket och vill erbjuda mycket. Lokalen ar chill men lite kal. Jag har varit på både AW och brunch, det har alltid varit halvtomt så man far inte riktigt någon feeling for stället. Visa hela »

21 okt 2017

Fantastiskt bra ställe. Var ska jag börja? Personalen är hur trevlig som helst. Jag har själv vinthund och det är härligt att komma dit och känna sig välkommen med sin hund. Har många ölsorter, mysigt och modernt inrett där industri möter... Visa hela »

3 aug 2017 · Uppdaterad

Uppdatering: jag vill verkligen gilla Whippet Lab men jag testade brunchen och specifikt deras eggs florentine som lämnade mycket mer att önska. Äggen ska vara pocherade men av de sex ägg vi fick (vi var tre personer med två ägg per rätt) var endast ett pocherat,... Visa hela »

Listad i: 🚩 Skanstull
12 mar 2019

Har skrivit en recension som tagits bort två gånger??? Katastrofställe, 1 timme utan dryck eller matsbeställning, osigt och två hundar som sprang lösat. 10 personal utan koll. Lägg era pengar någon annanstans.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 jan 2018

god mat som alltid