Whippet Lab

2,5
4 betyg
$$$
Restaurang
Ölbar
Whippet Lab
2,5
4 betyg

Internationella mellanrätter, mikrobryggd öl från eget bryggeri och social rättvisa står i fokus för Skanstullskrogen Whippet Lab, döpt efter en av ägarnas hund (en whippet). Konceptet är det första av sitt slag i Stockholm och ambitionerna är höga: kocken har tidigare ägt en high end-cateringfirma i Paris och jobbat på restauranger i New York, Chicago och LA.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
4

Recensioner av Whippet Lab

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

God mat men ganska kal och ogästvänlig lokal och väl höga priser. Oftast väldigt tomt. God idé och schyssta ägare.

·

Mat, aktivism och mikrobryggeri. Ägarna är passionerade, vill mycket, tycker om mycket och vill erbjuda mycket. Lokalen ar chill men lite kal. Jag har varit på både AW och brunch, det har alltid varit halvtomt så man far inte riktigt någon feeling for stället.

·

Uppdatering: jag vill verkligen gilla Whippet Lab men jag testade brunchen och specifikt deras eggs florentine som lämnade mycket mer att önska. Äggen ska vara pocherade men av de sex ägg vi fick (vi var tre personer med två ägg per rätt) var endast ett pocherat,...

Listad i: 🚩 Skanstull

Har skrivit en recension som tagits bort två gånger??? Katastrofställe, 1 timme utan dryck eller matsbeställning, osigt och två hundar som sprang lösat. 10 personal utan koll. Lägg era pengar någon annanstans.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

god mat som alltid

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
4

Representerar du Whippet Lab?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Whippet Lab?

På Whippet Lab serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Amerikanskt
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Whippet Lab?

Vi har klassificerat Whippet Lab som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar
  • Pub

Vad kostar det att äta på Whippet Lab?

Whippet Lab ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Whippet Lab vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Whippet Lab har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Har Whippet Lab uteservering?

Ja, Whippet Lab har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Whippet Lab?

Whippet Lab ligger på Rutger Fuchsgatan 5, 116 67, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 150m).