Recension av Woodstockholm Matbar – av These S.
FEB 2023 - Tema ”Dim Sum”
Oj vad jag gillar Wood Stockholm. Kommer absolut bli tradition att gå hit varje tema. Igår fick jag avnjuta torsk wontons med xo sauce, en torsk som var gudomlig, kyckling hjärtan, friterade dimmis, hälleflundra med otroliga grönsaker och dressing, en baozi med en guuuudomlig buljong. Otroliga viner på det också! Allt ifrån funky oranget, risvin och kinesisk riesling. Servicen här är också 10/10. Som sagt, jag gillar verkligen Wood.
DEC 2022 - Tema ”Alperna”
Läste en recension nedan som inledde med "Den mest solklara femman jag betygsatt". Jag väljer att börja likadant. Herregud, wood stockholm! 5 av 5 solar!
Wood Stockholm byter tema var tredje månad, och därmed också hela menyn. Alltså maten, wowowow! Så gott det var!
Vi fick avnjuta en av de sista dagarna på teamat; Alperna. Skattebrotts-ostron pocherade i champagne på en bädd av marconamandlar och toppad med kaviar. En otrolig lök och svampsoppa med tryffel och savoykål. Sämsta bilden men godaste rätten: Sauerkraut de la Mer - Gös med blåmusselsås. Till dessert blev det Toblerone Gate med den godaste kastanjehonungen. Och varma Apfelstrudels med äpple och crème diplomat. Till detta dessertvins buffé!
Taskigt av mig att sukta när sista dagen för Alp-temat var igår. Men har redan bokat bord för nästa tema som är Dim Sum! 🥢
Lokalen är trång, stimmig och levande! Inget för dig som vill sitta avskiljt i ett tyst hörn hehe.
Tror ni det blir ett till besök eller? Ohja!