Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Woodstockholm Matbar

4,6
22 betyg
Redigera Woodstockholm Matbar

Woodstockholm började som en pop up-restaurang i ett garage i Svedmyra och blev snabbt en hipp krogsuccé när stället slog ner bopålarna på Mosebacke torg. Här äter du kulinariska och oväntade rätter på ekologiskt och hållbart producerade råvaror kombinerat med naturviner och mikrobryggd öl. Alltid från en ständigt varierande meny. Ägarna driver även möbelfirma och har inrett krogen med ljusa trämöbler designade av formgivaren Lars Stensö, typiska för det genomgående konceptet. På somrarna har de även ett litet sommarcafé, Woodstockholm Kiosk, i parken på Mosebacke torg.

Användarbilder på Woodstockholm Matbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Woodstockholm Matbar av These S.
  • Kycklinghjärta  – Bild från Woodstockholm Matbar av These S.
  • Torsk  – Bild från Woodstockholm Matbar av These S.
  • Bild från Woodstockholm Matbar av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jan 2023 · Uppdaterad

FEB 2023 - Tema ”Dim Sum”
Oj vad jag gillar Wood Stockholm. Kommer absolut bli tradition att gå hit varje tema. Igår fick jag avnjuta torsk wontons med xo sauce, en torsk som var gudomlig, kyckling hjärtan, friterade dimmis, hälleflundra med otroliga grönsa... Visa hela »

3 dec 2016

Den mest solklara femman jag betygsatt. Testade två förrätter, en varmrätt och en efterrätt och alla höll en klass som jag bara upplevt någon enstaka gång i Stockholm.

Kvällens höjdpunkter var förrätten på gädda, ostr... Visa hela »

24 apr 2021

Älskar verkligen deras koncept, deras menyer skiftar beroende på säsong etc.
Kvällens tema var franskt och maten var väldigt god och kreativt upplagt. Alla förrätter var så goda, sen tråkigt nog levererade inte huvudrätten på samma sä... Visa hela »

22 dec 2017 · Uppdaterad

Imponerande! Mysig liten bar på Mosebacke Torg. Vi satt i baren, vilket jag alltid älskar (när man är två pers). Fick ett otroligt(!) bra bemötande från att vi steg in till att vi gick. Vi tog två "snacks" och sen en avsmakningsmeny, beståe... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
12 aug 2021

Lite för mycket avslappnad söder-känsla över vårt lilla bord på uteserveringen och hur vi togs emot. Efter en liten stund tog en otroligt trevlig och duktig servitris över vilket såklart förhöjde upplevelsen.
Temat var fest (högtider) oc... Visa hela »

16 mar 2022

Jag var väldigt nöjd med vårt besök här!

Temat var renässans! Vi beställde deras avsmakningsmeny på fyra olika rätter, 3 mindre och 1 större. Min favorit var nog den italienska löksoppan, den såg inte mycket ut, men wow va den v... Visa hela »

3 jul 2021

Vi kanske hade otur med temat, men två dagar efter midsommar är iallafall inte jag sugen på ”fest” tema som kombinerar alla årstider i ett. Menyn kändes mest som ett hopplock av julmat, midsommar.. studentskiva.. Matjesill och potatisplättar möter r... Visa hela »

21 aug 2020

Nejmen det är en självklar femma!
Jag hade kunnat skriva en roman om Woodstockholm för så bra var det.

Till att börja med blev vi placerade på deras uteservering vilket var hur trevligt som helst en varm sommardag. Servicen var toppklass och södersti... Visa hela »

7 feb 2020

Intill mosebacke torg hittar du en riktig pärla! En liten restaurang med sittplatser i såväl bar och till bords. Restaurangen kör olika teman ihop med olika rätter och byter dessa vart åttonde vecka.

När jag var där var det tema 80-tal. Musiken i h... Visa hela »

18 sep 2018

Här hamnade vi efter en konsert på södra teatern Mosebacke. Ett mysigt och charmigt litet hak med väldigt charmig och glad personal. Spännande och annorlunda meny, denna månad inspirerad av Norrland. Det var sent så det blev bara 2 huvudrätter, min var en f... Visa hela »

5 feb 2019

En av mina älsklingsplatser! Underbart vällagad och rolig mat med tanke på temaperioderna, fantastiskt trevlig och underhållande service och gulligt litet ställe med hög mysfaktor. Har hittills testat tema Östasien och 70-tal. Lite extra kul att ta med mamma på... Visa hela »

9 sep 2019

Trevlig stämning, roliga menyer och bra vin i kombination med ett plånboksvänligt pris gör femman given!

Listad i: TOPP TIO
16 okt 2015

Bara ätit en lunch här så kan väl inte säga för mycket. Riktigt god mat (kanske aningen dyrt, 135kr, för en dagens) och härlig atmosfär utan att känna jobbigt trångt trots det lilla utrymmet. Bra lösningar med detaljer som dukning, sidosa... Visa hela »

17 jun 2016

Håller Woodstockholm som top 3 bästa restaurang i stan

12 jun 2021

Stockholms trevligaste restaurang! Så gott, roligt, inspirerande och deras teman gör att man blir sugen på att gå dit om och om igen. ❤️

5 dec 2016 · Uppdaterad

Alltid lika god mat på Wood stockholm! Trevlig personal och spännande mat kombinationer!!

29 mar 2016

Ätit både middag och lunch. Helt fantastisk mat och personal.

6 dec 2016 · Uppdaterad

Intressant, god och prisvärd mat. Uppskattar även att de lägger så stor vikt vid vinerna som de gör. Ovanligt fina desserter, om man orkar sig på en dvs. Här blir man nämligen ordentligt mätt av maten. Enda minuset för min del är att man sitte... Visa hela »

15 feb 2019

Sitt i baren! Allt som skapas här är konst och servicen är magisk. Skön atmosfär & kockarnas + servisens energi smittar av sig. Här går man ifrån med ett stort leende!

31 mar 2016

Grym mat! Grymt upplägg och grym påläst personal! keep it up!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.