Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Woodstockholm Matbar

4,7 • 12 recensioner
Woodstockholm Matbar

Woodstockholm började som en pop up-restaurang i ett garage i Svedmyra och blev snabbt en hipp krogsuccé när stället slog ner bopålarna på Mosebacke torg. Här äter du kulinariska och oväntade rätter på ekologiskt och hållbart producerade råvaror kombinerat med naturviner och mikrobryggd öl. Alltid från en ständigt varierande meny. Ägarna driver även möbelfirma och har inrett krogen med ljusa trämöbler designade av formgivaren Lars Stensö, typiska för det genomgående konceptet. På somrarna har de även ett litet sommarcafé, Woodstockholm Kiosk, i parken på Mosebacke torg.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 dec 2016

Den mest solklara femman jag betygsatt. Testade två förrätter, en varmrätt och en efterrätt och alla höll en klass som jag bara upplevt någon enstaka gång i Stockholm.

Kvällens höjdpunkter var förrätten på gädda, ostr... Visa hela »

Listad i: Favoriter, Vegetariskt
22 dec 2017

Imponerande! Mysig liten bar på Mosebacke Torg. Vi satt i baren, vilket jag alltid älskar (när man är två pers). Fick ett otroligt(!) bra bemötande från att vi steg in till att vi gick. Vi tog två "snacks" och sen en avsmakningsmeny, beståe... Visa hela »

Listad i: Favoriter
18 sep 2018

Här hamnade vi efter en konsert på södra teatern Mosebacke. Ett mysigt och charmigt litet hak med väldigt charmig och glad personal. Spännande och annorlunda meny, denna månad inspirerad av Norrland. Det var sent så det blev bara 2 huvudrätter, min var en f... Visa hela »

5 feb 2019

En av mina älsklingsplatser! Underbart vällagad och rolig mat med tanke på temaperioderna, fantastiskt trevlig och underhållande service och gulligt litet ställe med hög mysfaktor. Har hittills testat tema Östasien och 70-tal. Lite extra kul att ta med mamma på... Visa hela »

9 sep 2019

Trevlig stämning, roliga menyer och bra vin i kombination med ett plånboksvänligt pris gör femman given!

Listad i: TOPP TIO
5 dec 2016 · Uppdaterad

Alltid lika god mat på Wood stockholm! Trevlig personal och spännande mat kombinationer!!

15 feb 2019

Sitt i baren! Allt som skapas här är konst och servicen är magisk. Skön atmosfär & kockarnas + servisens energi smittar av sig. Här går man ifrån med ett stort leende!

16 okt 2015

Bara ätit en lunch här så kan väl inte säga för mycket. Riktigt god mat (kanske aningen dyrt, 135kr, för en dagens) och härlig atmosfär utan att känna jobbigt trångt trots det lilla utrymmet. Bra lösningar med detaljer som dukning, sidosa... Visa hela »

17 jun 2016

Håller Woodstockholm som top 3 bästa restaurang i stan

29 mar 2016

Ätit både middag och lunch. Helt fantastisk mat och personal.

6 dec 2016 · Uppdaterad

Intressant, god och prisvärd mat. Uppskattar även att de lägger så stor vikt vid vinerna som de gör. Ovanligt fina desserter, om man orkar sig på en dvs. Här blir man nämligen ordentligt mätt av maten. Enda minuset för min del är att man sitte... Visa hela »

31 mar 2016

Grym mat! Grymt upplägg och grym påläst personal! keep it up!