Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hollywood Nails Center

1,8
13 betyg
Redigera Hollywood Nails Center
Hollywood Nails Center

I kvarteren kring Skanstull hittar du Hollywood Nails på Ölandsgatan. Hit kan du komma för mer än vad bara namnet antyder - välj mellan behandlingar för fötter, händer, naglar och hår.

Se även Hollywood Nails Hagsätra

Användarbilder på Hollywood Nails Center Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hollywood Nails Center av Claudia L.
  • Lossnat på en nagel, ojämnt och för kortklippt - Bild från Hollywood Nails Center av Claudia L.
  • Lossnat i båda hörnen och ojämnt - Bild från Hollywood Nails Center av Claudia L.
  • Lossnat i hörnen, ojämnt - Bild från Hollywood Nails Center av Claudia L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 aug 2014

Effektivt, snyggt resultat, spännande bemötande och bäst av allt: de har flera fåtöljer i rad så perfekt för en skönhetseftermiddag med vänner.

Jag har hittat mig en pedikyr-kompis. Det känns helt fantastiskt att kunna mötas och prata... Visa hela »

28 jan 2021

Jättenöjd. Noggrann o effektiv kille. Jag tog pedikyr .Fick kaffe också, hit kommer jag gå igen.

6 jan 2019

Gjorde håret där men efter en månad så har jag tappat i storts sätt allt av min hårförlängning!

7 okt 2018

Jag kom till nagel salongen Hollywood Nails Centre med påbyggda gelé naglar. När jag kommer in så frågar jag om de kan göra samma naglar som jag har, vilket är gelé och ombre naglar (påbyggda) och svaret blir JA. Mer än halvvägs in på... Visa hela »

26 jun 2020

Översätt till svenska »

Gick dit för en pedikyr med min syster som min födelsedagspresent, och såg fram emot besöket. Hade aldrig gjort gellack förut, och bad om en fransk pedikyr med gellack. Det såg ok ut när vi gick därifrån, kollade inte så noga vilket jag nu tä... Visa hela »

23 jul 2020

☆☆☆☆☆ supertalang med trevlig personal

6 okt 2019

REKOMMENDERAR ABSOLUT INTE! Först och främst hade jag bokat tid, sedan när de va min tid så va dom underbemmanade, de va liksom 3 personer som fixa mina naglar på 3 timmar.... Hemskt.
Efter 2 dagar inser jag att några av naglarna spruckit i gelen, dom va ojä... Visa hela »

10 jul 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag gjorde mina naglar här och det tog 2 timmar för grundläggande akryl naglar. Gelen nagellack flisas efter bara 5 dagar och mina naglar föll av efter bara 2 veckor. Fruktansvärda!! Plus på av killarna som gjorde mina naglar tvingade mig att köpa 2 små hand... Visa hela »

22 maj 2019

I am so unhappy with my nails! My nails are hurting after how hard and fast They was filling my nails. I do not recommand this nail Salon to anyone.
The polish dont Even cover the corner of my nails. I asked to put more on the corner and she started talking in another language and laugh , you k... Visa hela »

19 feb 2020

Pedikyren: helt okej för det priset. Frisören: klippte av 7 års hårväxt när han bara skulle trimma topparna. Kan inte bli sämre om du blundar och klipper själv.

12 okt 2019

Sämsta stället ever !!! Gör INTE pedikyr där ...

14 jun 2019

Katastrofalt! Mina naglar är helt förstörda. Gick dit och ville ha nytt gellack, det var andra gången jag skulle applicera gellack på mina naglar så mina naglar under var i gott skick. Hade filat formen hemma innan för att få den form och längd jag vi... Visa hela »

9 apr 2019

Tjejen som är frisör hos dem är en äcklig bedragare. Hon har lurat flera kunder och inte dykt upp i sista minuten. Satt i salongen i ca 40 och ringde henne 32 gånger men hon dök inte upp och detta var andra gången hon gjort så mot mig!!! Har varit i kontakt... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.