Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.

Andra verksamheter på adressen:

Lash Gallery

4,7
15 betyg
Skönhetssalong
Hemsida
Instagram
Lash Gallery
4,7
15 betyg
Hemsida
Instagram

På Döbelnsgatan mitt i Stockholm ligger skönhetssalongen Lash Gallery, tidigare Beauty by Dilli, som specialiserat sig på fransar och bryn. Här kan du välja mellan singel- och volymfransar, eller testa den urgamla hårborttagningsmetoden trådning. Du kan även gå på kurs och lära dig fransförlängning själv.

Lash Gallery drivs av Dilnia Redar och Evelina Backfält, två certifierade stylister som även är lärare inom yrket. Salongen är en liten oas för den som vill färga, forma och förlänga sina fransar och bryn. Tanken är att erbjuda en både lyxig och avslappnad behandling. Fransarna anpassas efter önskemål och rekommendation, och det går även att få lashlift, en keratinbehandling som böjer de naturliga fransarna och reparerar dem med bland annat vitaminer och mineraler.

Bland behandlingarna finns även den tusenåriga hårborttagningsmetoden trådning, som exempelvis används för att forma ögonbrynen på ett mer skonsamt sätt. Också tandblekning erbjuds på salongen.

Utöver behandlingarna arrangerar Lash Gallery kurser där en certifierad fransstylist utbildar dig inom singelfransar, volymfransar och lashlift. I Lash Gallerys webshop kan du även hitta salongens egna fransprodukter som är framtagna utan djurplågeri.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Lash Gallery Användarbilder

Recensioner av Lash Gallery

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 mar 2017

Wow! Beauty By Dilli är verkligen den bästa franssalongen i Stockholm. Har aldrig fått så fina fransar och bryn som hos Dilli, kan verkligen rekommendera att gå till henne!!!

4 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag fick precis min första uppsättning av fransarna och jag kunde inte vara lyckligare! Professionell, snabb, bekväm och Dilli är super kul att chatta med också :)
Väl rekomenderat

7 mar 2017

ÖVER nöjd!! Gjort fransar, bryn och spraytan På en o samma gång! Vilken service !
Tack för att du finns

/ stammis

12 jul 2019

Kan varmt rekommendera salongen, härlig atmosfär och duktiga tjejer. Så nöjd med resultatet.

5 mar 2021

Super mysig salong där jag gjorde Lashlift och Browlift, det har nu gått 7 veckor sen och mina fransar är forfarande super fina!

16 jun 2017

Jag kom från en annan salong med fransar som var dåligt "monterade" och för långa för mina ögon. Efter min professionella behandling hos Evelina kommer jag aldrig aldrig gå någon annanstans. Snyggaste fransarna ever! Tack tack tack!

14 nov 2017

Stockholms bästa franssalong!
Hos Dilli är det hög nivå på både kvalité och service. Det är alltid trevligt, jag blir väl omhändertagen och förstås 110% nöjd med resultatet. Dilli och Evelina kan verkligen fransar. ... Visa hela »

20 jul 2019

Wow wow wow! Vilken service, väldigt professionella och alltid grymt resultat!

20 maj 2021

Har gått till tjejerna i flera år och får alltid lika snygga bryn, rekomenderar dom till alla!

20 aug 2018

Varit hos dem alla (Dilli, Evelina oc Ida) och gjort fransar. Jobbet utförs bra och noga, dvs har alltid varit nöjd med resultatet. Det som drar ned betyget är dock ägarens attityd. Hon hejar inte när man kommer in på salongen, är inte speciellt trevlig eller till... Visa hela »

Svar från Lash Gallery

Hej Bella. Va tråkigt att du är missnöjd. Vi har inte lyckats hitta dig i vårt kundregister, kan recensionen vara gjort på felaktigt namn?

Eftersom vi dagligen har kunder finns inte alltid möjlighet att hälsa på alla. Den stylisten du har tid hos ska ta hand om dig och hon ska få dig att känna dig välkommen, eftersom vi alla driver egna företag kan vi inte heller alltid hålla koll på varandras kunder men vi gör vårt bästa & ska ta till oss av det du skriver.

Vi tar åt oss av din kritik och du är välkommen att kontakta oss på salongen för en lösning till 0722515155.

Mvh Dilli Redar, ägare

20 maj 2021

Proffigt bemötande och snygga fransar, super mysig salong!

28 mar 2021

Härligt atmosfär i salongen och mina bryn blev grymma

29 jul 2018

Mysig salong och proffessionellt utförda fransar. Jag upplevde tyvärr inte att jag som kund fick fullt fokus då ägaren knappt hälsade och stylisten frågade om hon fick fota fransarna innan jag själv fått se dom. Med tanke på priset förvänta... Visa hela »

6 apr 2022
2 feb 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

7 sep 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Min nya ögonfrans förlängningar faller en efter en på mindre än några dagar!

14 aug 2017

Gjorde ett nytt set på salongen. Jag var nöjd med fransarna när jag gick därifrån, men började snart att tappa många trots att jag följde alla råd kring skötsel. Då det var mitt första set visste jag inte vad jag skulle vänta mig,... Visa hela »

Svar från Lash Gallery

Hej Emma L,

Tråkigt att du är missnöjd med ditt besök hos oss. Vi har försökt hitta dig i vårt kontaktregister, men utan framgång. Jag skulle gärna komma i kontakt med dig, så vi kan hitta ett sätt att gottgöra dig. Hör gärna av dig till oss på 0722-515 155 eller [email protected].

Mvh Dilli Redar, ägare