Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Leilas Hudvårdsklinik Södermalm

4,6
9 recensioner
Leilas Hudvårdsklinik Södermalm

En liten och personlig salong på Söder där man tar emot både kunder som törstar efter skönhetsbehandlingar och remisskunder med hudproblem. Här kan du slappna av medan du blir omhändertagen. Låt en skön massage lösa upp knutor, eller fräscha upp ansiktet med en skön behandling som ger ansiktet lyster. På Leilas hudvårdsklinik erbjuder man kvalitativa kurer till bra priser.

Användarbilder på Leilas Hudvårdsklinik Södermalm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 dec 2018

Hade läst mycket positivt om denna klinik och tänkte att dit ska jag gå! Min upplevelse av besöket blev inte alls som jag läst i recensionerna. Kvinnan som tog emot mig för en konsultation var så oerhört arrogant, otrevlig, dryg och mycket mer! Kände mi... Visa hela »

18 mar 2020

Letat länge efter en klinik där jag kan få hjälp med både min hårväxt och rosacea. Jag kan inte ens beskriva hur nöjd jag är. Att få hjälp med dessa problem har ändrat mitt liv, jag behöver inte längre smeta på flera lag... Visa hela »

28 jan 2020

Bästa kliniken i Stockholm. Kompetent och trevlig personal både på Söder och Östermalm

14 jan 2020

Leilas Hudvårdsklinik har hjälpt mig så mycket med min rosacea! Gått på IPL behandling hos dem mot rosacea sedan 2016. Värt varenda krona. Effekten sitter länge och jag uppskattat hur pedagogiska personalen är.

2 jul 2020

Stort fan av denna klinik. Kunnig och trevlig personal, bra atmosfär

27 maj 2019

Magi! Ibland får jag röda så kallade körsbärsfläckar (angiom) här och var på kroppen och dem tar Leila bort på några minuter. Jag har gått till henne i fyra år och blir lika nöjd varje gång. 😃

20 jun 2015

Jag går på brasiliansk vaxning hos Lina på den här kliniken. Hon är jätteduktig :) det går snabbt och gör inte så ont

28 jun 2015

Testade ansiktsbehandling. Det var helt underbart, känner mig så ren o mjuk i hyn! Fick också en avslutande ansiktsmassage och en liten axel o nacke massage som var ett perfekt avslut på en härlig behandling. Köpte även med mig lite hudvårdande mineral smi... Visa hela »

26 jan 2016

Jag älskar att gå hit!
Bra behandlingar, bra priser, trevlig personal.
Rekommenderas starkt