Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Leilas Hudvårdsklinik Södermalm

4,0 • 8 recensioner
Leilas Hudvårdsklinik Södermalm

En liten och personlig salong på Söder där man tar emot både kunder som törstar efter skönhetsbehandlingar och remisskunder med hudproblem. Här kan du slappna av medan du blir omhändertagen. Låt en skön massage lösa upp knutor, eller fräscha upp ansiktet med en skön behandling som ger ansiktet lyster. På Leilas hudvårdsklinik erbjuder man kvalitativa kurer till bra priser.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 dec 2018

Hade läst mycket positivt om denna klinik och tänkte att dit ska jag gå! Min upplevelse av besöket blev inte alls som jag läst i recensionerna. Kvinnan som tog emot mig för en konsultation var så oerhört arrogant, otrevlig, dryg och mycket mer! Kände mi... Visa hela »

14 jan 2020

Leilas Hudvårdsklinik har hjälpt mig så mycket med min rosacea! Gått på IPL behandling hos dem mot rosacea sedan 2016. Värt varenda krona. Effekten sitter länge och jag uppskattat hur pedagogiska personalen är.

28 jan 2020

Bästa kliniken i Stockholm. Kompetent och trevlig personal både på Söder och Östermalm

27 maj 2019

Magi! Ibland får jag röda så kallade körsbärsfläckar (angiom) här och var på kroppen och dem tar Leila bort på några minuter. Jag har gått till henne i fyra år och blir lika nöjd varje gång. 😃

18 feb 2020

Var hos er på helvaxning ben och bikini för ca 1,5 vecka sen. Håret måste bara ha gått av för det är precis som jag bara rakat mig. Måste alltså göra om det Under min semester, vilket jag betalade 900kr för i Sverige för att slippa. R... Visa hela »

20 jun 2015

Jag går på brasiliansk vaxning hos Lina på den här kliniken. Hon är jätteduktig :) det går snabbt och gör inte så ont

28 jun 2015

Testade ansiktsbehandling. Det var helt underbart, känner mig så ren o mjuk i hyn! Fick också en avslutande ansiktsmassage och en liten axel o nacke massage som var ett perfekt avslut på en härlig behandling. Köpte även med mig lite hudvårdande mineral smi... Visa hela »

26 jan 2016

Jag älskar att gå hit!
Bra behandlingar, bra priser, trevlig personal.
Rekommenderas starkt