Mihi Stockholm

4,9
7 betyg
Skönhetssalong
Mihi
4,9
7 betyg

Skönhetssalongen Mihi Stockholm ligger belägen i en mysig mindre lokal på Södermalm. På salongen erbjuds flertalet behandlingar såsom microblading, fransförlängning, ansiktsbehandling, spraytan och vaxning. Malin är auktoriserad hudterapeut och kosmetisk tatuerare, Helena är fransstylist och utför även vaxning och spraytan.

1 Sahro H.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
7

Recensioner av Mihi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har nu varit här 3 gånger och jag gillar det skarpt.
Först gången gjorde jag ett lash-lift och i samband med behandlingen så färgade dom fransarna. Kan rekommenderas att göra innan semestern om man vill slippa sminka sig. Höll i ca 5 veckor för mi...

Var här på event och fick ögonbryn och fransar färgade, blev super nöjd och valde därför att gå tillbaka för att färga brynen igen. Och kommer garanterat fortsätta gå hit för behandlingar!
Ögonbrynen blev så jä...

Har varit på Mihi flera ggr för små piff grejer men nu senast gjorde jag 3D bryn (microblading) och är så nöjd. Dom är grymma och har vettiga priser. Rekommenderar Mihi till alla jag vet.

Ett litet ställe på söder som bjuder in till uppfräschning på högsta nivå.

Jag har varit och gjort microblading hos Malin och WOW! Så professionellt bemötande och så himla nöjd, jag har verkligen fått en bättre form i a...

Übermysig salong med kanonlocation! Gjort ansiktsbehandling och brynen här hos Malin och det var då helt ljuvligt.
De använder produkter från Exuviance som inte är oljebaserade.
Drivs av två duktiga tjejer som är så trevliga och omhänder...

Mysig miljö och duktig personal

1 Sahro H.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
7

Representerar du Mihi Stockholm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Mihi Stockholm?

Mihi Stockholm ligger på Brännkyrkagatan 48, 118 22, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 300m).