Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Select Collection Spa

5,0 • 2 recensioner
Select Collection Spa

Select Collection började som resebyrå och adderade för några år sedan ett eget spa för att erbjuda bra behandlingar i Sverige. Behandlingarna är 60 eller 90 minuter långa och sträcker sig från kroppsbehandlingar och massage till manikyr, vaxning och Shellac (långvarigt nagellack) samt ansiktsbehandlingar från det exklusiva anti-aging märket Valmont. Helhetsupplevelsen bjuder bland annat på varma handdukar och te som flugits in från Paris.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2018

Bästa Spa i Sthlm!

18 jan 2017

Fantastiskt spa av högsta klass! rekommenderas varmt!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 sep 2019

En gömd pärla mitt på Östermalm! Supermysigt dagspa med Stockholms bästa massage. Fina lokaler och supertrevlig och duktig personal! Boka!

17 sep 2019

Riktigt bra dagspa i underbar miljö. Har testat både massage och ansiktsbehandlingar. Riktigt lyxigt. Går även att abonnera för eget bruk med några vänner under några timmars tid.

18 jan 2017

Stockholm bästa spa! testa massagen Oriental